mert_aylan' Alıntı:word de klavyeden Ctrl + Shift + Alt + 9 yapınca yazı büyüyor Ctrl + Shift + Alt + 8 yapınca yazı küçülüyor
:+1:ofkar' Alıntı:projeksiyon kumandasında bulunan Freeze tuşu ile projeksiyondan yayınlanan görüntünün sabitlenerek bilgisayarımı kullanabileceğimi öğrendim
:alkis:ferdierdem55' Alıntı:Google sitesini hesap makinesi olarak kullanıldığını öğrenmiştim. Yani arama kutusuna matematiksel işlemi yazıyosunuz sonucu veriyor(Aslinda çok önceden öğrenmiştim ama yazılanlar arasında göremediğim için yazdım.)
![]()
hasan' Alıntı:Düntembel yada dersle alakası olmayan öğrencilerin deneme sınavlarında
1- 30 dakikada 100 soruyu nasıl çözdüklerini öğrendim/yaşadım . YDS sınavına girdim de :lol: .. 20 dakikada 30. soruya gelmişim... 80 soru-150 dakikalık bir sınavda.. Allah'ım kendimi hiç bir sınavda bu kadar ezik hissetmemiştim..
2- Niçim gülümseyerek çıktıklarını anladım/yaşadım.
:+1: :+1:notokort' Alıntı::alkis:ferdierdem55' Alıntı:Google sitesini hesap makinesi olarak kullanıldığını öğrenmiştim. Yani arama kutusuna matematiksel işlemi yazıyosunuz sonucu veriyor(Aslinda çok önceden öğrenmiştim ama yazılanlar arasında göremediğim için yazdım.)
![]()
bunu denedim yeşil oldu ama şifre istemiyor. şifreyi nerden koyuyoruz? bilen varsa yazsın lütfen.bilisim5587' Alıntı:klasor yazısı yesıl olan dosyaların vıruslu oldugunu dusunurdum. ama şifrelı olduklarını ogrendım. klasore sag tık ozellıkler ->genel->veriyi korumak ıcın içeriği şifrele.
:+1:alican44' Alıntı:Siteye siyasetin girmemesi gerektiğini öğrendim![]()
Burada verilerin şifrelenerek saklanması söz konusu, parola değil.abdullatif' Alıntı:bunu denedim yeşil oldu ama şifre istemiyor. şifreyi nerden koyuyoruz? bilen varsa yazsın lütfen.bilisim5587' Alıntı:klasor yazısı yesıl olan dosyaların vıruslu oldugunu dusunurdum. ama şifrelı olduklarını ogrendım. klasore sag tık ozellıkler ->genel->veriyi korumak ıcın içeriği şifrele.