:+1:6fatma8' Alıntı:sevdim bu paylaşımı güzel bilgiler mevcut not aldım bile![]()
SİRE' Alıntı:Masaüstündeki bir klasöre ad değitireyim dedim sonuna nokta koydum, klasör masaüstünde görünmez oldu, resimlerime gitmiş.
Yani örneğin A. isimli klasör direkt resimlerime gitti.
Hocam büyük harf olarak yazdığınızda oluyor.AKADEMİA' Alıntı:SİRE' Alıntı:Masaüstündeki bir klasöre ad değitireyim dedim sonuna nokta koydum, klasör masaüstünde görünmez oldu, resimlerime gitmiş.
Hocam nasıl gitti Resimlerim klasörüne, bende gitmedi. Noktayı iptal ediyor ama. Sadece yazı kalıyor klasör isminde.
1 eksabyte=1024 petabyteHatice UysaL' Alıntı:1 Petabyte=1024 Terabyte olduğunu daha doğrusu petabyte diyede bişey olduğunu bugün öğrendim :shock:![]()
Resimlerime falan gitmiyor. masaüstünde mause ile sağ tıklayıp yenile dediğinizde veya F5 e bastığınızda klasör geri geliyor.SİRE' Alıntı:Masaüstündeki bir klasöre ad değitireyim dedim sonuna nokta koydum, klasör masaüstünde görünmez oldu, resimlerime gitmiş.
Fender' Alıntı:Kravatsız da okula gidilebildiğini öğrendim...![]()
e.kilic' Alıntı:google da resim ile arama yapılabildiğini öğrendim. arama yapınca benzer görseller bulunuyor
ne kadar yaşlandığımı öğrendim taaa 2010 da açmışım konuyu yawbbozkurt' Alıntı:bugün bu başlığın taa 2010 yılında açıldığını ve benim bunu farketmediğimi öğrendim..
yigido03' Alıntı:Dreamweaverda form üzerinden mail göndermeye çalışıyorum.İnşallah bugün öğreneceğim.
Yardımcı olmak isteyen olursa her türlü teberrû alınır :mrgreen:
s_kajmeran' Alıntı:Casper Bilgisayarda Recovery menüsüne girmek için "Shift Tuşuna basılı tutarak yeniden başlat" demem gerektiğini öğrendim...
mutlucan' Alıntı:office 2007 word'de "Alt Gr + L" ve "Alt Gr + ." kısayollarını öğrendim..
"Alt Gr + L"
1)
2)
3)
şeklinde liste yapıyor diğeri ise "..." koyuyor..
ayrıca "Alt Gr +T "™" , "Alt Gr + R" ® simgesini veriyor..