ahmetfahli
Site Gezgini
Yakışır hocam emsal teşkil eden güzel bir karar çıkar inşallah. eee sonra da bakanlıktan müfettişler gelir duruma el atar. Bakanlık müfettişlerinin de yanınızda olacağına inanıyorum.
yildiray75' Alıntı:aynı durumda ben olsam mahkemeye verilecek dosyayı elime alırım. önce şube müdürüne gidip mahkemeye vericektim ama vicdanım el vermedi falan filan sonra da koordinatör arkadaşlara da aynısını söylerdim. bi daha aynı gözden kaçma olayının olmamasını temenni ederdim kendilerinden. çünkü şimdi bi dünya evrakla uğraşacaksınız yok tebliğ yok bilmem ne. ama aynısını ocak ayında da yaparlarsa gereğini yapardım
zech' Alıntı:Helal olsun hocam hakkındır. Hayırlı uğurlu olsun.
kakababa' Alıntı:Nasıl yani dava açılmadan geri mi çekildi? Eğer böyle birşey varsa yanlış yapmışsınız hocam sonuna kadar gitmelisiniz bu konuda zaten haklısınız tazminatta isteyip kazanırdınız. Bizlerede emsal teşkil ederdi
_ts1967_' Alıntı:Hayırlı olsun hocam. Davanızın gelişmelerini yine aktarın buradan. Bu arada okulunuzda ilk gününüz nasıl geçti.
mavisi' Alıntı:hayırlı olsun hocam ekdersi tam yapsınlar madem kasımdan buyana görevliymişsiniz
DaMieN' Alıntı:Hayırlı olsun hocam, başından beri takipteyiz..
pasha16' Alıntı:helal olsun hocam... Hakkını sonuna kadar aramalısın..
hocam çok sağolun. inşaallah bu saatten sonra kimse böyle sıkıntılarla karşılaşmaz...greenice' Alıntı:Tüm sayfaları baştan aşağı okudum. Okurken sinirden tüylerim diken diken oldu. Neden böyle adaletsiz, kul hakkı bilmeyen insanlarla çevrili her yanımız, anlayamıyorum. Bu tarz yazıları okudukça Türkiye de yaşamaktan bıkıyorum. Umarım Allah'ın adaleti bazılarına daha çabuk gelir.
exgol' Alıntı:zech' Alıntı:Helal olsun hocam hakkındır. Hayırlı uğurlu olsun.kakababa' Alıntı:Nasıl yani dava açılmadan geri mi çekildi? Eğer böyle birşey varsa yanlış yapmışsınız hocam sonuna kadar gitmelisiniz bu konuda zaten haklısınız tazminatta isteyip kazanırdınız. Bizlerede emsal teşkil ederdi_ts1967_' Alıntı:Hayırlı olsun hocam. Davanızın gelişmelerini yine aktarın buradan. Bu arada okulunuzda ilk gününüz nasıl geçti.mavisi' Alıntı:hayırlı olsun hocam ekdersi tam yapsınlar madem kasımdan buyana görevliymişsinizDaMieN' Alıntı:Hayırlı olsun hocam, başından beri takipteyiz..pasha16' Alıntı:helal olsun hocam... Hakkını sonuna kadar aramalısın..hocam çok sağolun. inşaallah bu saatten sonra kimse böyle sıkıntılarla karşılaşmaz...greenice' Alıntı:Tüm sayfaları baştan aşağı okudum. Okurken sinirden tüylerim diken diken oldu. Neden böyle adaletsiz, kul hakkı bilmeyen insanlarla çevrili her yanımız, anlayamıyorum. Bu tarz yazıları okudukça Türkiye de yaşamaktan bıkıyorum. Umarım Allah'ın adaleti bazılarına daha çabuk gelir.
ilk gelen görevlendirme yazısının bir kopyası var mı hocam elinde.exgol' Alıntı:Hocam davayı hem e-devlet den takip ediyorum hem de gelişmeleri avukata danışıyorum. işin gerçeği ve insanı üzen tarafı, mahkeme savunma ile ilgili gerekli belgeleri ister istemez birgün içerisinde onay çıktı. önceki tarihli bir görevlendirme yapıldığı için, kaba bir tabirle bu sefer de mahkeme bana diyecek ki bunlar seni zaten görevlendirmiş, bize niye geldin. Görevlendirme önceki tarihli, fakat yazının kayıt tarihi nerdeyse 1 ay sonra ve bana tebliğ tarihi de belli..ben de beklemedeyim...
mahkemeye de vemiştim zaten hocam ilk gelen görevlendirme listesini, trabzon mem sitesinde de var.ilk gelen görevlendirme yazısının bir kopyası var mı hocam elinde.
maillerde filan vardır.
Eski tarihli görevlendirme yapılmış dahi olsa farketmez.
savunmada belirt hocam bunu,
bu yaptıkları daha terbiyesizce ,
Keyfi davrandıklarının apaçık göstergesidir bu...
Hocam vurguladığım kısım zaten bu onayın mahkeme korkusuyla yapıldığını gösterir. İnşallah hakkınızı alırsınız.exgol' Alıntı:Hocam davayı hem e-devlet den takip ediyorum hem de gelişmeleri avukata danışıyorum. işin gerçeği ve insanı üzen tarafı, mahkeme savunma ile ilgili gerekli belgeleri ister istemez birgün içerisinde onay çıktı. önceki tarihli bir görevlendirme yapıldığı için, kaba bir tabirle bu sefer de mahkeme bana diyecek ki bunlar seni zaten görevlendirmiş, bize niye geldin. Görevlendirme önceki tarihli, fakat yazının kayıt tarihi nerdeyse 1 ay sonra ve bana tebliğ tarihi de belli..ben de beklemedeyim...