exgol' Alıntı:arkadaşlar mahkeme sonuçlanalı uzun zaman oldu burdan yazmayı unuttum. Mahkeme lehime sonuçlandı. mahkeme masrafları yaklaşık 160 küsür lira geri alacağım. sanırım mahkeme sürecim hiç bitmeyecek. bugün btr başvuru dilekçemi okula verdim. Eviminin arkasında, Fatih projesi kapsamındaki Liseyi yazdım.kadrom ortaokulda. Ortaokuldaki Müdür, sadece kendi okulunu yazmazsan imzalamam deyip,dolaylı yoldan tehdit etti. Ben yine de Liseyi yazdım ve bıraktım dilekçemi. bakalım ne yapacak.
Allah'ın adeleti geldi mi sayın hocam kurunun yanında yaşta yanar. Allah ıslah etsin demek lazım böylelerini.greenice' Alıntı:Tüm sayfaları baştan aşağı okudum. Okurken sinirden tüylerim diken diken oldu. Neden böyle adaletsiz, kul hakkı bilmeyen insanlarla çevrili her yanımız, anlayamıyorum. Bu tarz yazıları okudukça Türkiye de yaşamaktan bıkıyorum. Umarım Allah'ın adaleti bazılarına daha çabuk gelir.
bilisimci_009' Alıntı:exgol' Alıntı:arkadaşlar mahkeme sonuçlanalı uzun zaman oldu burdan yazmayı unuttum. Mahkeme lehime sonuçlandı. mahkeme masrafları yaklaşık 160 küsür lira geri alacağım. sanırım mahkeme sürecim hiç bitmeyecek. bugün btr başvuru dilekçemi okula verdim. Eviminin arkasında, Fatih projesi kapsamındaki Liseyi yazdım.kadrom ortaokulda. Ortaokuldaki Müdür, sadece kendi okulunu yazmazsan imzalamam deyip,dolaylı yoldan tehdit etti. Ben yine de Liseyi yazdım ve bıraktım dilekçemi. bakalım ne yapacak.
hocam son değişikliklerle beraber kendi okulunuzda açık varken başka okulu yazamıyorsunuz diye biliyorum
bilisimci_009' Alıntı:exgol' Alıntı:arkadaşlar mahkeme sonuçlanalı uzun zaman oldu burdan yazmayı unuttum. Mahkeme lehime sonuçlandı. mahkeme masrafları yaklaşık 160 küsür lira geri alacağım. sanırım mahkeme sürecim hiç bitmeyecek. bugün btr başvuru dilekçemi okula verdim. Eviminin arkasında, Fatih projesi kapsamındaki Liseyi yazdım.kadrom ortaokulda. Ortaokuldaki Müdür, sadece kendi okulunu yazmazsan imzalamam deyip,dolaylı yoldan tehdit etti. Ben yine de Liseyi yazdım ve bıraktım dilekçemi. bakalım ne yapacak.
hocam son değişikliklerle beraber kendi okulunuzda açık varken başka okulu yazamıyorsunuz diye biliyorum