Neyse ateş düştüğü yeri yakıyor sen diyorsun ak benim partim o diyor apak benim partim işte birileride hayatının baharında gidiyor vatan sağolsun diyor siyasetçiler birinin yanında 5 dakika kalıyor ateş düştüğü yeri bir ömür yakıyor
Özgür gündem gazetesi akit gazetesi ile aynı matbaa dan çıktığını biliyormusun. Akit gazetesinin sahibi mustafa karahasanoğlu aynı zamanda özgür gündemide basıyor.Kara Kule 61' Alıntı:Özgür gündem Pkk değilmi terör değilmi,Paralel yapı kırmızı kitaba girmedimi sen bunlarımı savunuyorsun...
13 yıldır Ak partililere ve Cumhurbaşkanına yapılan hakaretlerin yalanların iftiraların haddi hesabı yok..Sadece bu forumu araştır bak, zaten biliyosundur..
Ayrıca çözüm sürecinde süreç bozulmasın diye pkknın bazı hareketlerine göz yumuldu.Bunun yanlış olduğunu bin kere söyledim...
Çözüm süreci kan dursun diye yapıldı...Çözüm sürecini yerin dibine soktunuz...Bitincede yine Cumhurbaşkanı bitirdi dediniz.Ne istediğiniz belli değil...
Sonuç şu malesef Cumhurbaşkanı ve diğerleri...Bunu yapan sizsiniz...
ekonomik-gelismeler-f7/arslan-guneydogu-matbaacilik-a-s-t143711.htmlKürşat_58' Alıntı:Özgür gündem gazetesi akit gazetesi ile aynı matbaa dan çıktığını biliyormusun. Akit gazetesinin sahibi mustafa karahasanoğlu aynı zamanda özgür gündemide basıyor.Kara Kule 61' Alıntı:Özgür gündem Pkk değilmi terör değilmi,Paralel yapı kırmızı kitaba girmedimi sen bunlarımı savunuyorsun...
13 yıldır Ak partililere ve Cumhurbaşkanına yapılan hakaretlerin yalanların iftiraların haddi hesabı yok..Sadece bu forumu araştır bak, zaten biliyosundur..
Ayrıca çözüm sürecinde süreç bozulmasın diye pkknın bazı hareketlerine göz yumuldu.Bunun yanlış olduğunu bin kere söyledim...
Çözüm süreci kan dursun diye yapıldı...Çözüm sürecini yerin dibine soktunuz...Bitincede yine Cumhurbaşkanı bitirdi dediniz.Ne istediğiniz belli değil...
aynen kAtılıyorumkurtay' Alıntı:nosTRa' Alıntı:barissakallioglu' Alıntı:Hayret ediyorum, terörist parti HDP ye halen oy verecek canlılar var ülkemizde....
Terör konusunda şehit ailelerinin kimleri suçladığına iyi bakmanızı tavsiye ederim. Teröre destek veren parti arıyorsanız yelpazeyi biraz geniş tutun ki teröre destek veren partilere oy veren canlılar kimmiş anlayalım...
Terör var oldukça mhp de hdp de varlığını surdurur.
2 ay var, çok şeyler değişir.
hocam size katılyorum .tek adama karşı olmak insanı ve partileri değerlerini ayaklar altına alıp birlikte olmaya mecbur ediyor MHP=HDP=CHPKara Kule 61' Alıntı:Özgür gündem Pkk değilmi terör değilmi,Paralel yapı kırmızı kitaba girmedimi sen bunlarımı savunuyorsun...
Kendini boşa yorma hocam anlamazlar...Kürşat_58' Alıntı:Neymiş terör olmasa mhp varlığını sürdüremezmiş. Pkk 30 yıldır var oysaki mhp 46 yıllık bir partdir. Bilmiyorsanız tanımıyorsanız bari cahilce konuşmayın. Mhp il hdp yan yana gelseydi bugün bahçeli başbakan olurdu. Ama hala bazı şerefsizler kin kusarcasına iftira atarak mhp yi hdp nin yanında gösteriyor. Oysaki hdp ye en yakın parti akp dir. Akil insların ortak noktasına bir bakın yada daha önce akp de bakan olmuş dengir mir mehmet fırat şimdi hdp den vekil değil mi apo ile müzakere eden kim oslo da görüşen kim diyarbakırda şivan pervere ağlayan kim
Akp milliyetçiliği ayakları altına almış bir patidir. Akp ile mhp nin hiç bir ortak yönü yokturMr.Spermata' Alıntı:Ha AKP ha MHP ne farkeder. İkisi de milliyetçi muhafazakar orta doğu kafasında.
hocam şimdi rakamları hatırlamıyorum ama bir tv programında izlemiştim kürtlerin çok az yaşadığı semtlerden hdp nin aldığı oy sayısına göre bir hesaplama yaptılar kürt olmayanların oylarını çıkarınca en fazla 1-1.5 puan düşüyor. Yani hdp ye oy verenler ezici çoğunlukla kürtlerdir ki bunların büyük bir bölümü daha önce akp ye oy veriyordu diyarbakır da akp nin bir önceki seçime kıyasla aldığı oy oranı da bunu kanıtıdır yani hdp ye oy veren kürt hdp olmazsa chp ye değil akp ye oy vermektedir.kurtay' Alıntı:şu hdp ye verenler kesinlikle kürt değildir, amaç yine Erdoğan, koalisyon olsunda eli zayıflasın. Çakma hükümetin bakanlarından biri ermeni soykırımını tanıdı, birde cidden bakan olduklarını düşünün !!! maalesef görülüyor ki atatürk ün partisiyle bunlar el ele vermiş durumda. Uyan Türkiye, oyun büyük.
Partizan değilim kendi çapımda tahmin. Hayatımda bişey değişmez.mno' Alıntı:wepster' Alıntı:Akp mhp den bir puan alır chp hdp den bir puan alır Sonuç bu.
senin hayatında ne değişir. biz bile beraber olamıyoruz