Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?

Kodla Büyü
Param olsa şu ülkeyi terkedecemde dünyaya bir defa geliyorum oda buna denk geldi arkadaş memleket memleket değil ......

permanganat' Alıntı:
Param olsa şu ülkeyi terkedecemde dünyaya bir defa geliyorum oda buna denk geldi arkadaş memleket memleket değil ......

Avrupayı dolaştık eşimle ağustos ayında, ya sadece imrenme ve üzüntü hissediyorsun....

“Kaynayan cehennemler”i bırakıp, “Hazır cennetler”e kaçmak her şeyden önce benim yapıma uygun değildi. Biz yaşadığı cehennemi cennete çevirmeye talip insanlardandık. Türkiye’de kalıp yaşamak, hem bizim gerçek arzumuz, hem de Türkiye’de demokrasi mücadelesi veren, bize destek çıkan, binlerce tanıdık tanımadık dostumuza olan saygımızın gereğiydi. Kalacaktık ve direnecektik.“

Provokatörlere inat beraber yaşamaya mecburuz.

Bende iş aş bulsam bu ülkeden gitmek istiyorum sonra 2 çocuğum olduğu gerçeği beni buraya bağlıyor . Birileri istediği kadar avrupayı kötü göstermeye çalışsın dursun gittiğim 5 farklı ülkede bizden daha demokrat ve insana saygılı. Biz anca birbirimizi yiyelim. Dil din ırk diye müslüman coğrafyalarda kan döküp duralım.

Geri