maverick07' Alıntı:Ben bugün il formatoruyle görüştüm listenin Pazartesi itibariyle hazırlandığını bugün için müdürün onayına sunulacağını söyledi. Müdürün kararına bırakılmış durumda su an. Hatta onaylanırsa internet sitesinde yayınlarız demişti.
maverick07' Alıntı:hocam burdurda çalışan arkadaşlar olarak cuma günü milli eğitim müdürüne topluca çıkalım diyoruz. şu an da bazı arkadaşlar ilçedeki arkadaşlarla görüşüyor. bucaktan 2 araba gelecekler diye biliyorum. sizde katılmak isterseniz haberleşelim.
Hocam yarın toplanalım tamam da bence durumumuzu izah edebilecek sorunlarımızı konuşacak 2 temsilci arkadaş seçelim. Bana kalırsa yarın ki görüşmede Milli eğitim müdürü bakanlığın gönderdiği geçici görevlendirme iptal yazısından bahsedip görevlendirmelerin yapılmadığını anlatacaktır. Bizim ise norm durumumuzu, seçmeli derslerin müdürün insiyatifinde olduğunu müdürlerin seçmeli derslere müdahale ettiğini ayrıca fatih, dyned gibi projelerin yürütülmesi için formatör öğretmenlere ihtiyaç olduğunu, formatörlük görevlendirmelerinin yapılmaması durumunda okullardaki donanımların bakımının yapılamayacağını, web sitelerin güncellenemeyeceğini vb. durumları anlatmamız gerekir.Tim207' Alıntı:Bunu İl MEM müdürü ve bakanlığa anlatacak kimse yok.MEM müdürü bu konuda pek olumlu bakmıyormuş.Büyük bi ihtimal imzalamayacak.Biz de sıkıntılarımızı anlatmak için cuma günü Bucak tan Burdura getirebildiğimiz kadar kişiyle gelip MEM müdürüyle bir görüşme yapacağız.Burdur dan da arkadaşlar gelecek.Ne kadar kalabalık gidersek sesimiz o kadar fazla çıkar ve etkili olur.Ben bugün MEM müdüründen randevu almaya çalışacağım cuma için.Gelişmeleri haberdar edeceğim.Ama sizde etrafınızdakileri bilgilendirin ki kalabalık olalım.
orlin' Alıntı:Adıyamanda onaylamış.Bunlar neye göre onaylıyorlar.
ciyaazim' Alıntı:orlin' Alıntı:Adıyamanda onaylamış.Bunlar neye göre onaylıyorlar.
Adıyaman da onaylandığını nerden öğrendin.
Bucaktan katılacak olmaz.Aynı kişilerden ibaret olur.Hem zaten ilçe mem lerin bu konuda etkisi olamaz.İlla ki bakanlık diyor başka da bişey demiyor.Bekleyeceğiz artık. Ben kendi sendikamla konuşup konuyu sendikanın ana sayfasına taşımasını talep edeceğim.Şimdilik yapabileceğim bu.Diğer sendikalardaki arkadaşlar da bunu yaparsa bakanlık bununla ilgili bir açıklama ve girişimde bulunacaktır.Şimdilik tek çözüm bu gibi gözüküyor.orlin' Alıntı:hocam bazı noktalarda haklısnız ama şunu da unutmayın burdurdaki tüm bilişimciler bu foruma üye değil.Haberi olmayan arkadaşlar illaki vardır.Üye olan adam da hergün girip takip etmeyebilir.Mem müdürü ile konuşma işi 3 4 gün önceden konuşulmaya başlandı bu yüzden herkesin haberinin olmaması doğal. Tabi haberi olup da gelmeyenlerde vardır.
Benim fikrim bölgesel olarak bilişimcilerin toplanması ve ilçe mem ler ile görüşmesi her ilçenin müdürü ikna edilirse onlar da il memi ikna etmek noktasında bizden daha iyidirler.Bu bölgesel olunca da her bilişimciye hem ulaşılmış olur ve maximum katılım sağlanır gibi geliyor bana.
Pazartesinden itibaren her ilçede tüm arkadaşlar haberleşip birleşirse salı çarşamba gibi ilçe müdürleri ile görüşülebilir.Onlarda il memi arayıp baskı yapabilirler.
Tabi bu sadece bir düşünce ...
Katılım olurmu sizin fikirleriniz nedir bilemem ? :idea: