Arkadaşlar ben bimere aşağıdaki yazıyı gönderdim dün bimer de bugün meb e aktarmış bakalım ne gelecek açıklama
"Ülkemizde uygulanan başka kurumlarda görevlendirilen öğretmenlerin kadrolarının bulunduğu kurumlarına geri döndürülmesi amaçıyla görevlendirmelerin iptal edilmesiyle kadrolarımızın bulunduğu okullarımızdaki Bilişim Teknolojileri okul formatör öğretmenliği görevlendirmeleri yaz tatili döneminde iptal edilmiş olup görevlendirmelerin Eylül ayı içerisinde yapılaçağı resmi yazı ile bildirilmiş olmasına rağmen görevlendirmelerin Milli Eğitim Bakanlığımız tarıfından okullarımızdaki Bilişim Teknolojileri okul formatör öğretmenliği görevlendirmeleri yapılabilir tazında resmi yazı gönderilmeden yapılmayaçağı bildirilmektedir diğer taraftan okullarımızda bulunan BT sınıfları, okul siteleri, dyned,Fatih projesi gibi bilgisayar destekli öğretim uygulamalarını sahipsiz ve başıboş bırakacak olan bu durum eğitimde teknolojinin arttığı bu günlerde okullarda okul idaresinin ve öğretmenlerin en büyük yardımcısı Bilişim Teknolojileri Okul Formatörlerinin Formatörlüklerinin iptali çok düşündürücü bir olaydır. Ayrıca bu görevlendirmelerde öğretmen arkadaşlarımız asli görevlerini aksatmamakta olup branşlarındaki derslerine girmektedirler"