hocam merkezde mi çalışıyorsunuz?
maverick07' Alıntı:şimdide fatih projesinin uygulandığı 3 okula öğretmen bulamamışlar. dün bana ve bazı arkadaşlarıma bu okulları teklif etmişler. ben kendi adıma sırtımın üstünden başkalarının nemalanmasına izin vermemek adına tekliflerini geri çevirdim. bazı okullara 2 başvuru yapılmış onları yönlendirseniz olmaz mı dedim. öncelikli olarak sizi aradık dedi. biz kendi okullarımızdan gitmeye zorlanırken 180 saat kurs belgesi olanlar kurduğumuz düzenin üstüne oturacak. ben buna itiraz ettim.
Çavdır dayım hocam.maverick07' Alıntı:hocam merkezde mi çalışıyorsunuz?
il den aradılar..orlin' Alıntı:orası olduğunu nerden öğrendin liste açıklanmadıki daha..
Aynen benim de istediğim okulu vermişler. Acaba yazılar ne zaman gelir ve başlatırlar bizi?enigmawall' Alıntı:il den aradılar..orlin' Alıntı:orası olduğunu nerden öğrendin liste açıklanmadıki daha..
Eskisi gibi 18 saat ekders almak için idare ile oturup derslerinin dışındaki saatlere bu 18 saati beraber yayabilirsiniz.enigmawall' Alıntı:haftaya baslar buyuk ihtimalle , okulda 40 saat ders var haftada 40 saat mı beklicez 30 saat mi?
maverick07' Alıntı:ben şimdi şunu merak ediyorum merkezde 8 liseye görevlendirme yapılmış bu 8 liseye görevlendirilenler 2 okulda görevlendirilmiş 2 okulda nasıl yapılıyor anlamadım.
maverick07' Alıntı:ben şimdi şunu merak ediyorum merkezde 8 liseye görevlendirme yapılmış bu 8 liseye görevlendirilenler 2 okulda görevlendirilmiş 2 okulda nasıl yapılıyor anlamadım.
enigmawall' Alıntı:maverick07' Alıntı:ben şimdi şunu merak ediyorum merkezde 8 liseye görevlendirme yapılmış bu 8 liseye görevlendirilenler 2 okulda görevlendirilmiş 2 okulda nasıl yapılıyor anlamadım.
Anlasılmayacak birsey yok , kendi okulunda derslere gireceksin eger varise yoksa sadece BTR oldugun okulda takılacaksın 30 saat..
Hocam ortaokulda çalışan arkadaşımı hem kendi okulunda hemde fen lisesinde görevlendirmişler. başvuruya sırayla kendi okulunu sonra fen ve sosyal bilimler lisesini yazdığını söyledi. tercih dışına da evet işaretlemiş. yine kendi okulunda başka branştan bir arkadaşıda bulunduğu okulu istemiş. kısaca ikisininde ilk tercihleri kendi okulları. o da düşünmüş ki beni fen yada sosyal bilimlere görevlendirirler diğer arkadaşı da bizim okula görevlendirirler. sonuç olarak 2 okula birden görevlendirmişler. diğer öğretmen arkadaşı görevlendirmemişler. arkadaşım resmi yoldan itiraz edeceğini söyledi.c1han' Alıntı:enigmawall' Alıntı:maverick07' Alıntı:ben şimdi şunu merak ediyorum merkezde 8 liseye görevlendirme yapılmış bu 8 liseye görevlendirilenler 2 okulda görevlendirilmiş 2 okulda nasıl yapılıyor anlamadım.
Anlasılmayacak birsey yok , kendi okulunda derslere gireceksin eger varise yoksa sadece BTR oldugun okulda takılacaksın 30 saat..
Hangi okulda ne zaman rehberlik yapacağınız size verilecek haftalık ders çizelgesinde yazılacaktır.
Fakat arkadaşın anlamadığı yer sanırım hangi maddeye göre 2 okulda görevlendirme yapıldığı. Mesela ek ders yönetmeliğinin 16. maddesine göre görevlendirilen bir müdür ya da müdür yardımcısına sen pazartesi-salı kadronun olduğu okulda, çarşamba-perşembe-cuma günleri de şu okulda müdürlük, müdür yardımcılığı yapacaksın denilemediği gibi, ayrıca gönderilen yazıda da bir okulda iki adet bt öğretmeni varsa biri başka okula görevlendirilebilir dediği halde hangi formal yada informal yollardan gelen emirle bu görevlendirme yapılıyor. Onu merak etmiş heralde.
maverick07' Alıntı:görevlendirme yazısında 3 Eylül-31 Aralık yazıyor geriye dönük ek ders alınabiliyor mu? mesela 1 ekimden itibaren alabilir miyiz?