Osmangazide gelmedi henüz...betl' Alıntı:Nilüferde yazılar geldi. 1 Kasım itibariyle görevlendirmenin başladığı yazıyor. Benim bugün dersim var. Bitince gitmem gerekir mi diye düşünüyorum. Çünkü yazıda göreve başlama tarihleri bildirilsin denmiş.
Osmangazi gönderse şaşardım zaten. :evil:adrenaline' Alıntı:Osmangazide gelmedi henüz...betl' Alıntı:Nilüferde yazılar geldi. 1 Kasım itibariyle görevlendirmenin başladığı yazıyor. Benim bugün dersim var. Bitince gitmem gerekir mi diye düşünüyorum. Çünkü yazıda göreve başlama tarihleri bildirilsin denmiş.
Bende düşündüm aslında onu ama ne bileyim okula gelsin diye bekliyoruz işte. Yalnız şu var osmangazi ekdersler olsun, yazılar olsun her daim diğer ilçelerden geride.jb.can' Alıntı:Osmangazi gönderse şaşardım zaten. :evil:adrenaline' Alıntı:Osmangazide gelmedi henüz...betl' Alıntı:Nilüferde yazılar geldi. 1 Kasım itibariyle görevlendirmenin başladığı yazıyor. Benim bugün dersim var. Bitince gitmem gerekir mi diye düşünüyorum. Çünkü yazıda göreve başlama tarihleri bildirilsin denmiş.
Bize gelen mailde (kemal akarın gönderdiği) görevlendirme yazıları var onları kendiimiz çıktı alıp görev verilen okula gidemezmiyiz?
İllaki okula gelecek resmi yazıylamı yapılacak görevlendirmeler :?:
adrenaline' Alıntı:Bende düşündüm aslında onu ama ne bileyim okula gelsin diye bekliyoruz işte. Yalnız şu var osmangazi ekdersler olsun, yazılar olsun her daim diğer ilçelerden geride.jb.can' Alıntı:Osmangazi gönderse şaşardım zaten. :evil:adrenaline' Alıntı:Osmangazide gelmedi henüz...betl' Alıntı:Nilüferde yazılar geldi. 1 Kasım itibariyle görevlendirmenin başladığı yazıyor. Benim bugün dersim var. Bitince gitmem gerekir mi diye düşünüyorum. Çünkü yazıda göreve başlama tarihleri bildirilsin denmiş.
Bize gelen mailde (kemal akarın gönderdiği) görevlendirme yazıları var onları kendiimiz çıktı alıp görev verilen okula gidemezmiyiz?
vzgr' Alıntı:adrenaline' Alıntı:Bende düşündüm aslında onu ama ne bileyim okula gelsin diye bekliyoruz işte. Yalnız şu var osmangazi ekdersler olsun, yazılar olsun her daim diğer ilçelerden geride.jb.can' Alıntı:Osmangazi gönderse şaşardım zaten. :evil:adrenaline' Alıntı:Osmangazide gelmedi henüz...betl' Alıntı:Nilüferde yazılar geldi. 1 Kasım itibariyle görevlendirmenin başladığı yazıyor. Benim bugün dersim var. Bitince gitmem gerekir mi diye düşünüyorum. Çünkü yazıda göreve başlama tarihleri bildirilsin denmiş.
Öyle demeyin alınır küserler sonra yoksa çok çalışıyor onlar uhaha: . İşlerini zamanında yaptıkları için her şeyleri gecikiyor hep. Arayıp sorsak yoğunuz derler, yanlarına gitsek çay, sigara molasında olurlar.
jb.can' Alıntı:Bt rehber öğretmeni olan arkadaşlar ;
norm fazlası için atama yapmamız gerekiyor mu ne yapıyonuz? 21 son gün
jb.can' Alıntı:Bt rehberliği norm fazlalığı durumunu kurtarıyor mu?
bt rehberi olupta norm fazlası durmda olan var mı?