hocam yazıda o ibare yok ama düşüncelerde vardı ben burda da yazdım. ders saati fazla olanlara görevlendirme olmayacak diye. konuşmamda bana öyle denmişti.sizin görevlendirme ondan olmamıştır muhtemelendioden' Alıntı:26 saat derse giriyorum ama sorun olacağını zannetmiyorum. yazıda belirtilmeliydi diye düşünüyorum
kendi branşımda değil fakat 24 saat derse giriyordum görevlendirme çıkmış bana. kendi branşımda olup olmadığını bilemezler çünkü o sorulmadı. sadece girdiğimiz ders saatini yazdık ve bende 24 yazdım. 24 saate oluyorda, 26 saate olmuyormu orasını bilemiyorum.evrim0626' Alıntı:hocam yazıda o ibare yok ama düşüncelerde vardı ben burda da yazdım. ders saati fazla olanlara görevlendirme olmayacak diye. konuşmamda bana öyle denmişti.sizin görevlendirme ondan olmamıştır muhtemelendioden' Alıntı:26 saat derse giriyorum ama sorun olacağını zannetmiyorum. yazıda belirtilmeliydi diye düşünüyorum
gürsu dayım hocam bugün arkadaşlarla konuştum ben lise tercih etmemiştim liselere yakın olan arkadaşlar var diye onlardan da sadece biri tercih yapmş bu nedenle diğer liseye görevlendirme olmayınca otomatik olarak bizede görev çıkmamış.hakansia' Alıntı:riche hocam sen hangi ilçsedesin? Bizim Kestel de tüm öğretmenler görevlendirilmiş
Bir an önce gelsede gitsek. Kendi okulumda misafir gibiyimasp-php' Alıntı:okullarda yazı yok hala. Evraksis'e düşmemiş henüz...