Bursa Formatörlük (2011-2012) Temmuz - Aralık

Kodla Büyü
arkadaşlar şu an görevlendirmeler yok benim bildiğim cumaya kadar tüm illere yazı dağıltılmazsa eylülde yapılacak.

neye göre yok il formatörü var dedi dilekçeleride doldurduk gönderdik. gerçi cuma günü tatile çıkar eylüle kadar da dönmem:)

bursa formatörlük ne alemde arkadaşlar başvuruları aldılar ama görevlendirme yazıları daha yok
başka illerde olduğu gibi karar değiştirip eylülde mi başlatacaklar acaba bilgisi olan var mı?

ben tatildeyim zaten ama daha öncede erken tarihte gelmiyordu temmuz 15 den sonra gelir herhalde onaylar.

sitenin duyurular bölümünde

http://bursaformator.gov.tr/
16.07.2012 - 2012 Haziran-Aralık dönemi Okul BİTEFO Görevlendirmeleri
2012 Haziran-Aralık dönemi Okul BT Formatör Öğretmen Görevlendirmelerinin onayı alınıp atama bölümümüz tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine mail ve resmi yazıyla gönderilmiştir. Gelişmeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden takip edilebilir.

ilçe yazıları dolaplara koyduk 2-3 gün önce diyor ama bizim dolapta yazı yok. hepsini bir okulun dolabına koydular heralde. klasik yıldırım ilçe.

arkadaşlar tc kimlik no kısmını saklayıp yazıyı siteye koyabilir misiniz... iyi tatiller..

beyler dilekçemde özellikle okulumu orta okul olarak yazmıştım. ilköğretim olarak gelmiş. listeye baktığımda tek tük birkaç okul da orta okul yazıyordu. niye işlerini adam gibi yapmazlar anlamıyorum...

:) benide Müdür yardımcısı olarak yazmışlar. Adımı listede görmedim kızdım. Sonra müdür yardımcısı olup yükselmişim :D

misskinn' Alıntı:
beyler dilekçemde özellikle okulumu orta okul olarak yazmıştım. ilköğretim olarak gelmiş. listeye baktığımda tek tük birkaç okul da orta okul yazıyordu. niye işlerini adam gibi yapmazlar anlamıyorum...

Aynen öyle ben de yeni kurum koduyla birlikte ortaokul olarak yazmıştım, ilköğretim olarak gelmiş... Ya il milli eğitim kendi belirlediği okulları ortaokul olarak gönderdi ya da kafalarına göre takılıyorlar...

hay daaaa... il koordinatörü mail atmış.

Arkadaşlar,
İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin okul bt formatörlerinin görevlendirmelerini iptal isteğini İl Milli Eğitimle görüştüm. İl Milli Eğitim görevlendirmelerin devamından yana olsa da Bakanlığımızdan görüş alarak son kararını verecek. Bununla ilgili bakanlığa mail atıldı. Sonucu size maille bildireceğim.
İyi Çalışmalar.

Kemal AKAR
İl BT Koordinatörü
505 629 43 66

ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum... bilgisi olan var mı arkadaşlar...

misskinn' Alıntı:
hay daaaa... il koordinatörü mail atmış.

Arkadaşlar,
İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin okul bt formatörlerinin görevlendirmelerini iptal isteğini İl Milli Eğitimle görüştüm. İl Milli Eğitim görevlendirmelerin devamından yana olsa da Bakanlığımızdan görüş alarak son kararını verecek. Bununla ilgili bakanlığa mail atıldı. Sonucu size maille bildireceğim.
İyi Çalışmalar.

Kemal AKAR
İl BT Koordinatörü
505 629 43 66

ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum... bilgisi olan var mı arkadaşlar...

Hiçbir şey çıkmaz hocam okullara görevlendirmelerle ilgili yazı geldi o yazıyı okuduysanız "Okul dışında görevlendirilenlerle ilgili" diyor. Yani biz okul dışında görevlendirilmediğimiz için formatörlükler iptal edilmez.

Geri