Bursa Formatörlük (2011-2012) Temmuz - Aralık

Kodla Büyü
yeni yazıdan haberim yok hocam ama baksana, o yazıya göre bakanlığa mail bile atmışlar. hayırlısı bakalım....

Yazıda her şey açık ne diye bulandırıyorlar ki ortalığı. Şimdi Bursa yüzünden diğer iller de iptal olaylarına başlar. Bakanlıkdakiler zaten bir şeyden anlamıyor il içi gibi bir kılavuz hazırlayan bakanlık kesin formatörlük olayınıda yüzüne gözüne bulaştırır.

bizim sonumuz ne olur acaba? ne olacaksada en yakın zamanda olur inş ne bu süründürme politikası

yıldrımda iptal. ama sanırım ağustos ayı için geçerli bir uygulama. eylülde yeni görevlendirmeleri yaparlar.

Salı günü (7 ağustos) şube müdürüyle görüştüm. Biz bakanlığa sorduk ordan gelen cevaba göre hareket etçez şimdilik başkada bir çalışmamız yok bu konuyla ilgili dedi. Görevinizdesiniz yani hocam şuan dedi. Yıldırımın iptal etmesinden haberiniz vardır dedim. Onlar öyle yorumlamış uygulamış dedi.

adrenaline' Alıntı:
Salı günü (7 ağustos) şube müdürüyle görüştüm. Biz bakanlığa sorduk ordan gelen cevaba göre hareket etçez şimdilik başkada bir çalışmamız yok bu konuyla ilgili dedi. Görevinizdesiniz yani hocam şuan dedi. Yıldırımın iptal etmesinden haberiniz vardır dedim. Onlar öyle yorumlamış uygulamış dedi.

Evet bunu il koordinatörümüz zaten söylemişti ve yıldırımın da o cevabı beklemeden hatta il mem'e sorma gereği duymadan görevlendirmeleri iptal ettiklerini biliyoruz...

Re: Ynt: Bursa Formatörlük (2011-2012) Temmuz - Aralık

Iptal konusunda bakanlığa görüş sorulacaktı, yıldırım dışında görevlendirmesi iptal edilen veya bakanlıktan gelen cevaptan haberi olan var mıdır?

Hocam var mı yeni gelişme hiç 1 ağustosta iptal ettiler bizim formatörlükleri yıldırımdayım ben diğer illerde eylülde başlatmak için başvuru almaya başlamışlar.

Acaba bursada nasıl olacak bu iş ?

Bursa tamamen iptal sanırım, size de ulaşır 1-2 gün içinde hocam... Allah bu iş bilmezleri bildikleri gibi yapsın ne diyelim....

Bizim okula daha bir yazı gelmedi. Diğer iller başvuru alırken bizimkiler niye iptal eder ki. Yazın para vermemek olsa olay biz zaten görevimize gidip ayı da tamamladık.

valla ne yaptıracaklar bize merak ediyorum ankara da bile görevlendirmeleri alıyorlar bizim orda iptalmiş. bakalım bu sene vakit nasıl geçecek derste yok:S

kahretsinki çoğumuz bu sıkıntıları maddi sıkıntılar yüzünden çekiyoruz..umarım en azından adaletli bir şey olur olacaksa her yerde aynı uygulama olsun..acaba formatörlük vardıda başkalarımı içti :puhaha:

cyberstar' Alıntı:
İl milli eğitim müdürü formatörlüğe sıcak bakmıyormuş.
neden cebinden mi çıkıyormuş para.ayrıca bizim yaptığımız işleri kendisimi yapacakmış bana görede il milli eğiti müdürleri gereksiz ne iş yapıyor

eylül ayında görevlendirme yaparlar diye tahmin ediyorum

yapmazsalar evet maddi bir kaybımız olur ama okulların nasıl eksikleri olacağını daha iyi görürler

devlet işi yürür diyenler olacak ama nasıl yürür ki

binim okulumda 11 akıllı tahta toplam 30 pc var

derslerde veya acil durumlarda ben devreye giriyorum

ben yoksam firma çağırmak zorunda kalacaklar ve bu da eğitimi aksatır

daha yeni görevde olmamama rağmen ilköğretim kutlama haftası okulumuza verildiği için davetiye hazırlamam istendi müdür tarafından

şimdilik yani eylül ayına kadar isteklere cevap vereceğim ama görevlendirme olmaz ise web sitesi,davetiye,pc onarım bakım,öğretmenlere yardımcı olma gibi işleri yapmayacağım

dersime girip çıkarım o kadar

norm fazlasıyım norm olan biyer varsa yollasın bnakalım beni meb

bu arada formatörlüğün olması gerektiğini düşünüyorum daha faydalı olacağımı düşündüğümden

bende eylül ayından ümitliyim. bursa da geçen senelerde de böyle bir sorun olmuştu il mem istemiyor diye. muhtemelen seminer dönemi gelir ama nedir bu ya 1 adamın ağzından çıkacak sözlere bakıyoruz. Allah' tan banka borcumu kapattım yoksa sadece maaşla nasıl ödenirdi. Allah borçlu arkadaşlara yardım etsin.
bu arada il formatörü kemal beye mail attım durumla ilgili eğer cevap gelirse sizinle paylaşırım

Hakan25' Alıntı:
Okul Formatör Başvurusu Alan İller
Ankara
Niğde
Uşak
Adıyaman
Aydın
Malatya
Samsun
Sivas
Trabzon
Bitlis
Aksaray
Zonguldak
Gaziantep
Kastamonu
Bayburt
Tokat
Yozgat
Aydın
Hatay
Tekirdağ
Sakarya
Zonguldak
Bu listeye Haziran sonunda görevlendirme alan iller dahil değil. Erzurum ve buna benzer bir kaç ilde ayrı kanunlar işliyor. Başkentte görevlendirme yapanlar galiba suç işliyor veya kanunlardan haberleri yok!!! Görevlendirme olacakmı sorduğunuzda; ''bakanlıktan yazının gelmesini bekliyoruz diyorlar''. Yalannnnnnn. Okul formatör görevlendirmelerini valilikler yapar bunu herkes biliyor. Bakanlıkla alakası yok. Eğitici formatörleri bakanlık yapıyor. Bunlar kendilerini çok zeki, karşıdakileri aptal sanıyor. Arkadaşlar bunların keyfilikleri konusunda sessiz kalmayalım. Bazi insanlar oturdukları koltukların hakkını vermiyorsa onları ordan indirmek lazım

Nasıl iş anlamadım, Bursa iptal ederken diğerleri başlıyor...

Kemal beyden mail gelmis.il milli egitim muduru gorevlendirmelere karsiymis.kemal beyin israri uzerine tekrar dusunecekmis ama olumsuz bakiyormus.bakanliktan da herhangi bir yazi yokmus.maillere ve telefonlara cevap gelmiyormus.kemal bey ek gondermis bilgi edinmeye mail atmamiz icin

Re: Ynt: Bursa Formatörlük (2011-2012) Temmuz - Aralık

Herkes bilgi edinmeye göndersin arkadaşlar... Kemal Bey bizden daha fazla uğraşıyor...

Geri