bursada formatörlükler iptal

Kodla Büyü
Re: bursa orhangazide formatörlükler iptal

iptal ne demek..Önce görevlendirmeler oldu sonra mı iptal oldu...Yoksa hiç mi olmadı...Eğer öyleyse görevlendirme yoksa sizi görevlendirmicez diye iimza attırılırmı ya..Ne saçma bir zümremiz var arkdaş ya..Ne okudun ne imzaladın sen...İmzalama parmak bas sen...Ne anlattığı belli değil ya..

aynen öyle önce görevlendirmeler yapıldı sonra iptal oldu,yazı daha yeni geldi okula...formatörlüklerin geçici görevlendirmelerin hepsinin iptal edildiği yazıyordu.uzunca iki sayfalık bir yazı,sinirden zaten hepsini okumadım imzaladım verdim işte,adam iptal etmiş daha ne olsun ...bakanlık insan kaynakları iptal etmiş...

bakanlık insan kaynakları iptal etmişse ülke geneli uygulanması lazım o zaman

hocam yazı bende değil şimdi müdür beyde.zaten sinirden ne yapcağımı şaşırdım.formatörüm diye il içi yer değiştirmeye başvurmadım.tef mezunuyum,geçerdim meslek lisesine alırdım ek dersimi formatör olmasaydım,şimdi ek dersten de olduk...niye onaylıyorlar sonra niye iptal ediyorlar madem iptal edeceksin bunu niye daha önceden yapmıyorsun ...il mebi de aradım yapacak bişey yok hocam

hasogazili' Alıntı:
hocam yazı bende değil şimdi müdür beyde.zaten sinirden ne yapcağımı şaşırdım.formatörüm diye il içi yer değiştirmeye başvurmadım.tef mezunuyum,geçerdim meslek lisesine alırdım ek dersimi formatör olmasaydım,şimdi ek dersten de olduk...niye onaylıyorlar sonra niye iptal ediyorlar madem iptal edeceksin bunu niye daha önceden yapmıyorsun ...il mebi de aradım yapacak bişey yok hocam

aynen benim de böyle oldu. il içi istemedim. tef mezunuyum. il içi kapandı ve 1 gün sonra yazı geldi. sinirden küplere bindim ama ne fayda. Allah bildiği gibi yapsın.

tef mezunu olupta meslek lisesine geçmemeniz büyük hata olmuş. Formatörlük nere, meslek lisesinde kordinatörlükler, şeflikler nere yani.

hasogazili' Alıntı:
öyle de hocam ilkokuldam meslek lisesine geçmek de insanı düşündürüyor,meslek lisesinde hiç çalışmadım ama gözümü kararttım artık ,mutlaka geçeceğim...bu dertlerden inş. kurtulacam

Çok çok bu dönem norm fazlası kalırsın hocam. Ondan sonra da ya norm fazlası tercihi açarlar, yada resen atama yaparlar. O süreçte üst yöneticiler ile konuşursan kadronu meslek liselerine kaydırtırsın.

omd' Alıntı:
hasogazili' Alıntı:
öyle de hocam ilkokuldam meslek lisesine geçmek de insanı düşündürüyor,meslek lisesinde hiç çalışmadım ama gözümü kararttım artık ,mutlaka geçeceğim...bu dertlerden inş. kurtulacam

Çok çok bu dönem norm fazlası kalırsın hocam. Ondan sonra da ya norm fazlası tercihi açarlar, yada resen atama yaparlar. O süreçte üst yöneticiler ile konuşursan kadronu meslek liselerine kaydırtırsın.

meslek lisesine kadromuzu nasıl aldırabiliriz ?

Tef mezunuysan normal yada resen atamayla alırlar hocam. Tefli değilsen mümkün değil. İlk atamada kpss puanı ile meslek lisesine atanıp orada kalan farkedilmeyen böteli arkadaşlarda var ama onlar istisna :D

bu ne ya arkadaş elimizde ders yok zaten formatörlük de giderse ne yapacaz bakalım. 12 saat dersi tüm haftaya yayarlar şimdi günde 2-3 saat takılır geliriz:S

arkadaşlar tef mezunusunuz ve bu ortamda ilköğretimden kaçılması gerekirken siz kaçmamışsınız.Adama sen akıldan zayi misin diye sorarlar hocam biz ilköğretimde perişan haldeyken sizlerin yaptığı olacak iş değil...

omd' Alıntı:
Tef mezunuysan normal yada resen atamayla alırlar hocam. Tefli değilsen mümkün değil. İlk atamada kpss puanı ile meslek lisesine atanıp orada kalan farkedilmeyen böteli arkadaşlarda var ama onlar istisna :D

resen atama nasıl oluyor hocam?

pehepe' Alıntı:
omd' Alıntı:

norm fazlası olunca senin yerine sana bir okul bulup atıyorlar.

omd' Alıntı:
pehepe' Alıntı:
omd' Alıntı:

norm fazlası olunca senin yerine sana bir okul bulup atıyorlar.

teşekkür ederim hocam verdiğiniz cevaplar için

bilişimci efendi insandır. ayaklanmaz. Seçmeli dersine girer çıkar maaşını alır. Hamdolsun der.

burayı siliyorum yanlışlıkla yazıldı....
sadece değersiz öğretmenler bu bölümün öğretmen olmadığını üniversitede okuma amacının öğretmenlikten ziyade
teknoloji kordinatörlüğü rehber öğretmenliği oldğunu kavrayamadılar kavrayamayacaklarda çünkü bilgisayarı dar kalıplar içerisinde öğretilebilecek bişey sanıyorlar
bilgisayar bir heyecan bir meraktır ilgilenirsen derya denizdir değilse bugün en gerizekalı idareci bile bilgisayardan anlıyor faxı bile bilgisayardan bir yolunu bulup gönderiyor
fakat bazı şahsiyetler kendilerini herkese öğretmen sandıkları için bilgisayarı öğretmektir dertleri böyle gidip geliyorlar
bilgisayar öğretilmez kesinlikle öğretilecek bir alan değildir siz sadece merak uyandrırsınız bir derya denize bir dokunuş yaptırabilirsiniz
onun dışında word excel ppoint paint klavye anlatarak bir dönem bitiren bir bilgisayarcı emin olsun yediği haramdır.

MEB'e iletişim açısından en yakın milli eğitim müdürlüğü Ankara MEM iken ve onlarında ayın 27'sinden itibaren formatörlük başvurularını alacağını bildirmesine rağmen Bursa MEM'in tutumunu anlayamadım.

Bence bu işte bir yanlışlık var. Eski iptal yazısı sizin okula yeni gönderilmiş olabilir. Çünkü neden sadece sizin okulda var böyle bir yazı.

Geri