hasogazili
Site Gezgini
okula bugün yazı geldi,imzaladım
19siyaHBeyaz03' Alıntı:bakanlık insan kaynakları iptal etmişse ülke geneli uygulanması lazım o zaman
hasogazili' Alıntı:hocam yazı bende değil şimdi müdür beyde.zaten sinirden ne yapcağımı şaşırdım.formatörüm diye il içi yer değiştirmeye başvurmadım.tef mezunuyum,geçerdim meslek lisesine alırdım ek dersimi formatör olmasaydım,şimdi ek dersten de olduk...niye onaylıyorlar sonra niye iptal ediyorlar madem iptal edeceksin bunu niye daha önceden yapmıyorsun ...il mebi de aradım yapacak bişey yok hocam
Hangi ilçedesiniz hocam?hasogazili' Alıntı:okula bugün yazı geldi,imzaladım
hasogazili' Alıntı:öyle de hocam ilkokuldam meslek lisesine geçmek de insanı düşündürüyor,meslek lisesinde hiç çalışmadım ama gözümü kararttım artık ,mutlaka geçeceğim...bu dertlerden inş. kurtulacam
omd' Alıntı:hasogazili' Alıntı:öyle de hocam ilkokuldam meslek lisesine geçmek de insanı düşündürüyor,meslek lisesinde hiç çalışmadım ama gözümü kararttım artık ,mutlaka geçeceğim...bu dertlerden inş. kurtulacam
Çok çok bu dönem norm fazlası kalırsın hocam. Ondan sonra da ya norm fazlası tercihi açarlar, yada resen atama yaparlar. O süreçte üst yöneticiler ile konuşursan kadronu meslek liselerine kaydırtırsın.
omd' Alıntı:Tef mezunuysan normal yada resen atamayla alırlar hocam. Tefli değilsen mümkün değil. İlk atamada kpss puanı ile meslek lisesine atanıp orada kalan farkedilmeyen böteli arkadaşlarda var ama onlar istisna
pehepe' Alıntı:omd' Alıntı:Tef mezunuysan normal yada resen atamayla alırlar hocam. Tefli değilsen mümkün değil. İlk atamada kpss puanı ile meslek lisesine atanıp orada kalan farkedilmeyen böteli arkadaşlarda var ama onlar istisna
resen atama nasıl oluyor hocam?
omd' Alıntı:pehepe' Alıntı:omd' Alıntı:Tef mezunuysan normal yada resen atamayla alırlar hocam. Tefli değilsen mümkün değil. İlk atamada kpss puanı ile meslek lisesine atanıp orada kalan farkedilmeyen böteli arkadaşlarda var ama onlar istisna
resen atama nasıl oluyor hocam?
norm fazlası olunca senin yerine sana bir okul bulup atıyorlar.