Ya bırakın arkadaşım tef mezunuymuş da tekniğe geçmemiş de konumuz bu mu şimdi!!! Formatörlük görevlendirmeleri iptal ediliyor, sıkıntılar bizi bekliyor, ders, yok, ek ders ücreti yok, biz hayat derdindeyiz sen hala tutmuş adamlara akıl verme derdindesin...alperdemir' Alıntı:arkadaşlar tef mezunusunuz ve bu ortamda ilköğretimden kaçılması gerekirken siz kaçmamışsınız.Adama sen akıldan zayi misin diye sorarlar hocam biz ilköğretimde perişan haldeyken sizlerin yaptığı olacak iş değil...
pisagorean' Alıntı:Ya bırakın arkadaşım tef mezunuymuş da tekniğe geçmemiş de konumuz bu mu şimdi!!! Formatörlük görevlendirmeleri iptal ediliyor, sıkıntılar bizi bekliyor, ders, yok, ek ders ücreti yok, biz hayat derdindeyiz sen hala tutmuş adamlara akıl verme derdindesin...alperdemir' Alıntı:arkadaşlar tef mezunusunuz ve bu ortamda ilköğretimden kaçılması gerekirken siz kaçmamışsınız.Adama sen akıldan zayi misin diye sorarlar hocam biz ilköğretimde perişan haldeyken sizlerin yaptığı olacak iş değil...
Hocam hayır yanlış anlamışsın. Bu başlıkta formatörlüklerin iptal edilmesini tartışıyoruz fakat konu tef mezunu olup da ilköğretimde çalışan arkadaşlara kaydı. Vay efendim meslek lisesine geçme hakkı varken ne bekliyolarmış da ilköğretim de bilmem ne. Yani tef mezunu ile derdimiz yok, zaten görevlendirmelere sıkı sıkıya sarılmayan bi grup varsa o da tef mezunlarıydı. Bu başlıktan da çok etkileneceklerini sanmıyorum. Yani unu kuru tuzu kuru olana bunlar sinek vızıltısı. Mümkünse böte mezunu ve daimi olarak ilköğretimde çalışacak arkadaşlar gelsin konuşalım diyorum şu başlık altında.mfk' Alıntı:tef mezunları tepsin sizi. adamın mesleğinden geriye hiç bişey kalmamış hala bana laf çarpmaya çalışıyor. Az bile yapıyorlar bize.
hangi ilçe hocam senin ?hasogazili' Alıntı:okula bugün yazı geldi,imzaladım
yaliya' Alıntı:Arkadaşlar şu pis huyumuzdan artık vazgeçelim şahsınıza gelmiş bi mail, niye ulu orta kopyalıyosunuz marifet mi yani?? Kemal Bey bu duruma ne diyor? verilen bilgiyi çok da paylaşasınız varsa ismi silin bari!!!
asp-php' Alıntı:yaliya' Alıntı:Arkadaşlar şu pis huyumuzdan artık vazgeçelim şahsınıza gelmiş bi mail, niye ulu orta kopyalıyosunuz marifet mi yani?? Kemal Bey bu duruma ne diyor? verilen bilgiyi çok da paylaşasınız varsa ismi silin bari!!!
İşi bilip konuşalım lütfen. Bu mail şahsıma değil; Bursa'da ki mail adresine kayıtlı tüm Bilişim Teknolojisi öğretmenlerine geldi...
Bence siz huyunuzdan vazgeçip, bilmeden konuşmayınız...
abkaplan' Alıntı:çok iyi olmuş keşke bütün ülkede iptal olsa. şimdi bazılarınız bu söylediğime tepki gösterebilir ama bence heryerde iptal olması bizim hayrımıza. çünkü o zaman bizim sorunumuz görünür duruma gelir. ne yapacaklar o zaman bu kadar norm fazlası öğretmeni. düşünüp çözmeye çalışırlar. ama formatörlük olduğunda kimse fazla görünmüyor ve böyle devam edip gidiyor.
yaliya' Alıntı:asp-php' Alıntı:yaliya' Alıntı:Arkadaşlar şu pis huyumuzdan artık vazgeçelim şahsınıza gelmiş bi mail, niye ulu orta kopyalıyosunuz marifet mi yani?? Kemal Bey bu duruma ne diyor? verilen bilgiyi çok da paylaşasınız varsa ismi silin bari!!!
İşi bilip konuşalım lütfen. Bu mail şahsıma değil; Bursa'da ki mail adresine kayıtlı tüm Bilişim Teknolojisi öğretmenlerine geldi...
Bence siz huyunuzdan vazgeçip, bilmeden konuşmayınız...
ne fark etti? tüm Bursadakilere gelmiş bi mail niye ulu orta paylaşıyosunuz? uzun yazarım da işim çok şimdi çok zaman harcayamayacağım.