bursada formatörlükler iptal

Kodla Büyü
bursada bi milli eğitim müdür yardımcısı vardı antika bişey.onun başının altından çıkıyordur bunlar.ne garip yer bursa ya.görevlendirmeler bile kırk günde çıkardı

yaliya' Alıntı:
Arkadaşlar şu pis huyumuzdan artık vazgeçelim şahsınıza gelmiş bi mail, niye ulu orta kopyalıyosunuz marifet mi yani?? Kemal Bey bu duruma ne diyor? verilen bilgiyi çok da paylaşasınız varsa ismi silin bari!!!

Sen ne vasıfsız bir adamsın arkadaşım? Adam bir ilde tüm BT formatör öğretmenlerine gelen yazıyı paylaşmış ki forumun temel amacı da paylaşım zaten. Bu bilgi de hiç de yabana atılacak bir bilgi değil. Farklı illerdeki farklı uygulamalardan haberdar oluyoruz. Elbbetteki paylaşılacak, yorumlanacak, üzerinde konuşulacak. Sen ne amaçla forumdasın diye sorarlar adama? Kaldı ki konu başlığı zaten formatörlüklerin iptali üzerine, yazı da bu başlığı aydınlatan bir yazı. Maksatsız mısın sen sataşıyorsun insanlara? Yani bunca belirsizlik, sıkıntı vs. varken, bir de böyle çapsızlarla uğraşıyoruz forumda. Hey Allah'ım ya..

ilyas33' Alıntı:
bursada bi milli eğitim müdür yardımcısı vardı antika bişey.onun başının altından çıkıyordur bunlar.ne garip yer bursa ya.görevlendirmeler bile kırk günde çıkardı

bursada değilim ama dün bakan konuşmasında pilot olarak bursa da tüm görevlendirmeleri bitirdiklerini söyledi ondan olabilir.

abkaplan' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:

bursada değilim ama dün bakan konuşmasında pilot olarak bursa da tüm görevlendirmeleri bitirdiklerini söyledi ondan olabilir.
bakan dün konuşmasında "kesinlikle görevlendirmeleri bitirdim" dedi.
"Halen görevlendirmesi devam edenlerin de genel müdürlerimden listesini aldım ve bir sonraki döneme memur statüsüne alacağım ve bundan sonra görevlendirme öğretmen olmayacak" dedi.

nasıl iptal ediyorlar ki?? Görevlendirmeler iptalse eğitici formatörleri bakanlık uzattı?? o ne olacakk???

ben de ümidimi kaybettim bu sabah itibarı ile de müdür yardımcım ve bikaç öğretmen arkadaşın yanında
bundan sonra bilgisayarlara elimi bile sürmem dedim kimse kusura bakmasın...

serkanozen1' Alıntı:
nasıl iptal ediyorlar ki?? Görevlendirmeler iptalse eğitici formatörleri bakanlık uzattı?? o ne olacakk???

hocam bunların gerçekten birbirlerinden haberleri yok.. Ben balıkesirdeyim Koordinatörümüz beklemede olduklarını belirtti. Diğer illerinde insiyatif kullanarak yaptığını belirtti. ki bursanın iptal SEBEBİDE büyük bir ihtimal bu insiyatife dayalıdır.. şimdi bunda esas sıkıntı yeğiteğin yazı göndermeyişi..görevlendirmeleri alın demesi lazım ki ortada bir çalışmadan söz ediliyor valla bomba etkisi yaratcak gibi duruyor ne çalışmaymış arkdaş... bizi mecburen bişeye itecekler ya.. hayırlısı olur inşallah..

Geri