:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
arkadaşlar bu tür şikayetlerde sorun yaşayanlar olduğunu duydum. yukarıda da bahsetmiş bir arkadaşımız silsile atlama olayı. inş bizim konumda da sıkıntı çıkmaz.caspian16' Alıntı:Konunun çözümü için gayret gösteren herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Cumhurbaşkanına http://www.turkiye.gov.tr ye e-devlet şifresiyle giriş yaparak da ulaşabiliriz.
Yani demem o ki, başbakan zaten bu sorunları biliyor da bir şey yaptırmıyorsa bakanına, o makama gitmemizin de pek bi yararı olmayacaktır. Ümit kırmak değil niyetim ama gerçekler böyle.pythagorean' Alıntı:Hocam çok teşekkür ederiz size minnettarız. Yalnız ülkenin bir numarası olan cumhurbaşkanı malesef hükümetin noteri. Yani şu an ülkede 1 numara başbakan. Cumhurbaşkanlığı ona bağlı gibi bir şey.
sonuç şutayinci42' Alıntı:
Sizin teşekkürlerinize layık olabildiysek ne mutlu sayın hocam. Yalnız ateşi ben yakmışım, sen de devam ettirmişsin v konunun gündemde kalmasına yardımcı olmuşsun. Bize destek olduğun için ben de teşekkür ediyorumsadece susarak' Alıntı:sonuç şutayinci42' Alıntı:
nasıl olmuşsa pythagorean ve horozerk isimli arkadaşlar konuyu hortlatmışlar. bu iki rkadaşa çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. uhaha: uhaha: uhaha:
vex_alex hocam konuyu ben açmadım, kimsenin duygularıyla falan oynadığım da yok ne alaksı var Nasıl bir suçlamadır bu yarebbim!!! Sayın hocam bizzat bu başlık en fazla benim duygularımla oynar, çünkü ben BT Formatör Öğretmeniyim. Nitekim tarihine falan bakmadan daldım konuya vay dalmaz olaydım...vex_alex' Alıntı:Ne boş işlerle uğraşıyorsunuz pythagorean arkadaşım! Milletin duygularıyla oynama hakkınız yok. Sizi kınıyorum.