Hocam normalde DeepFreeze açılış süresini bu kadar etkilemez bendeki sürüm DeepFreeze 7.10.020.3176 versiyonu isterseniz birde bu versiyonu deneyin ben kullandığım her makinede bu sürümü kullanıyorum win7 şimdiye kadar bana sorun çıkarmadı. Açılışı mutlaka etkileyecektir ama sizin söylediğiniz kadar değil.adeministrator' Alıntı:hasari' Alıntı:Paylaştığım sürümü okulda kullanıyorum win8.1 de sorunsuz çalışıyor.adeministrator' Alıntı:hasari hocam merhabalar.
deepfreeze 8.1 sürümünden öncesi windows 8.1'e ait olan fast shutdown özelliği ile uyumlu değil; bu özellik kapatılmazsa windows kendini kapatamıyor. Şu an okulda 7.60 enterprise kullanıyoruz ve böyle bir sıkıntı ile karşı karşıyayız. Çözüm arayışlarımız sürüyor. Bulunca eklerim, yine bulan olursa lütfen eklesin.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Açılış süresinde uzama ve dengesiz çalışma söz konusu değil sanırım sizde? deepfreeze kurmadan denedik, bilgisayarları tek tek açarken en sondakine geldiğimde 3 - 4 bilgisayar açılmış oluyordu. Şimdi ise 2,5 dakika veya daha fazla zaman alıyor bilgisayarların açılması özellikle oturumun açılması uzun sürüyor.