teşekkürlersezmel' Alıntı:premiumlu acc ile rapide konulmadığı için 10 tane indirildikten sonra başka indirilmiyo. bende premiumlu var oraya yükledim Link http://rapidshare.com/files/294814224/GUVENLIKYAZILIMI.rar
mirayabravci' Alıntı:
Hocam ben Labdaki makinelere netsupport 10.50 kurdum.sonra deepfreeze 6.20 kurdum ama makine garipleşmeye başladı..(deep freeze ayarları korumak yerine karıştırmaya başladı galiba )mirayabravci' Alıntı:-----------------------------
Ayarlara gelince;
Esasen ayar mayar yapmıycan. Ha programın şöyle bir güzelliği var. Ayarlara girip bilgisayarını o anki konumda dondurma tuşuna basıp (Update tuşu) o anki konumda donmasını sağlayabilirsin. Ya da bir program kuracaksan ayarladan en alttaki Disable... seçeneğine tıklayıp programı pasif yapabilirsin.
Tek kelimeyle mükemmel bir program.
İyi kullanımlar.
mustafayilmaz28' Alıntı:Hocam ben Labdaki makinelere netsupport 10.50 kurdum.sonra deepfreeze 6.20 kurdum ama makine garipleşmeye başladı..(deep freeze ayarları korumak yerine karıştırmaya başladı galiba )mirayabravci' Alıntı:-----------------------------
Ayarlara gelince;
Esasen ayar mayar yapmıycan. Ha programın şöyle bir güzelliği var. Ayarlara girip bilgisayarını o anki konumda dondurma tuşuna basıp (Update tuşu) o anki konumda donmasını sağlayabilirsin. Ya da bir program kuracaksan ayarladan en alttaki Disable... seçeneğine tıklayıp programı pasif yapabilirsin.
Tek kelimeyle mükemmel bir program.
İyi kullanımlar.
Bu verdiğiniz program sorunlarımı çözermi hocam.
Kusura bakmayın denemeden sordum ama.. :roll:
mustafayilmaz28' Alıntı:KAFKAS hocam makineler sıfır geldi. henüz ağ yok..ama makinelerde virüs olma ihtimali mevcut olabilir.benim sorunum şöyle makinelerde bazen son kullanılanlar kayboluyor.klasörler içinde değişşiklik yapıldığında kendi görünümünü yenilemiyor(halbuki yenileye ayarlı)vs.vs..bu tarz sorunlar..
Ama ağ kurunca Allah izin verirse sizin bahsettiğiniz sorunları yaşamam İnşallah..yaşarsakta sizin tavsiyelerinize uyacağız..Teşekkür ederim.
Lakin Yukarıdaki mesajımdaki sorum hala geçerli...ilgilenen ve bilgisi olanlara duyrulur.