Kurarken verdiginiz sifre olmalijolly' Alıntı:arkadaşlar bu programın passwordu nedir? uninstal etmem lazım
format atmak ve kaldırmak mümkün değil.
wanagot' Alıntı:DotCom' Alıntı:Bilgisayarı acronis cdsi ile başlatın.
Acronis startup manager'i aktif hale getirin.
Bilgisayarı açıtğınız zaman drive vaccine'in etkisiz kaldığını göreceksiniz :wink:
Tesadüf eseri öğrenmiştim ben de.
Çok güzel bir tesadüf olmuş.. Şifreyi hatırlamadığım için kaldıramamıştım, bu yöntemle halloldu.. Uzun zaman olmuş ama çok işime yaradı tşkler.. :+1:
Kaldırmak için ne yaptınız bilmiyorum ama kurmak için indirdiğiniz programı tekrar çalıştırın uninstall seçeneği çıkacaktır...Dert_etme_dua_et' Alıntı:Arkadaşlar bilgisayarıma Deep freze kurdum, şimdi kaldıramıyorum. Bir yolu var mıdır, illa format mı atmam gerekiyor? :? :? :?
win 7 dvd sini tak.
kurulum ekranından onara tıkla
önyükleme kısmını onar de o gerisini halleder.
yada illa yeniden sistem kuracam dersen win 7 kurulumda format listesinde yaklaşık 80 mb lık bir bölüm daha çıkar onu sil kurulum yeniden oluşturacaktır.
ozkansedef' Alıntı:ücretsiz olduğundan emin misiniz?
halilturkoglu' Alıntı:Arkadaşlar, Reboot Restore Rx diye bir program var. Şifre vs olayı yok. Sistem çubuğunda sağ tıkla Restore on Reboot seçeneği ile istediğiniz an yeniden başlatmaya gerek olmadan sistemi koruma altına alabiliyor veya devre dışı bırakabiliyorsunuz. Ekstra bir yönetim paneli yok. Şu an bir PC ye kurdum deniyorum. Şimdiye kadar sorun çıkarmadı. Lisans sorunu yok gibi görünüyor.
Program Adresi: http://www.horizondatasys.com/en/products_and_solutions.aspx?ProductId=18
Deep Freeze alternatifi olarak değerlendirilebilir.