cafgazhar' Alıntı:Ben de 1,5 senedir okuldaki bir bilgisayarda kullanıyorum ama bu gün başka bir bilgisayarda da kullanayım dedim Aktivsyon istiyor.
Evet aynen katılıyorum emeklerim boşa gitti tertemiz yapıp yeniden kurduğum pc ler de drive vaccine iki gün içinde patladıccaaggllaarr' Alıntı:Arkadaşlar drive vanicce evet güzel bir programdi vakti zamaninda... ancak şifreleri çok fazla dağittiğimiz için olsa gerek mevcut lisans anahtarlarinin max. kullanici sayisi vardi 1000pc civari olmaliydi. patladiği için hepmiz internete bağli kaldiğimizdan hepsi gümledi şuan bir ilaçlama da yok daha doğrusu var da tam manasiyla çalişmiyor diye biliyorum ben... deepfreezee devam
elektrosercen' Alıntı:Evet aynen katılıyorum emeklerim boşa gitti tertemiz yapıp yeniden kurduğum pc ler de drive vaccine iki gün içinde patladıccaaggllaarr' Alıntı:Arkadaşlar drive vanicce evet güzel bir programdi vakti zamaninda... ancak şifreleri çok fazla dağittiğimiz için olsa gerek mevcut lisans anahtarlarinin max. kullanici sayisi vardi 1000pc civari olmaliydi. patladiği için hepmiz internete bağli kaldiğimizdan hepsi gümledi şuan bir ilaçlama da yok daha doğrusu var da tam manasiyla çalişmiyor diye biliyorum ben... deepfreezee devam