f_usak
Site Gezgini
hayırlısı olsun hocam.Sen git beğenirsen bizde gelelim peşindenebfo45' Alıntı:Ben alınımıyacağını düşündüğüm için bugün itibariyle bıraktım kalanlara selam olsun. 248 YTL az para değil.
hayırlısı olsun hocam.Sen git beğenirsen bizde gelelim peşindenebfo45' Alıntı:Ben alınımıyacağını düşündüğüm için bugün itibariyle bıraktım kalanlara selam olsun. 248 YTL az para değil.
predatorg' Alıntı:Okullar, halk eğitim merkezleri, RAM lar hatta Talim Terbiye örgün ve yaygın eğitim kurumu olarak kabul ettiği halde Eğitici arkadaşların görev yaptığı İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri örgün veya yaygın eğitim kurumu sayılmıyor. Bundan dolayı eğitici arkadaşlar diğer öğretmenlerden 248 YTL eksik alacaklar.
her derece ve türdeki örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görev yapan yönetici ve öğretmenler ile sosyal hizmet kuruluşlarında görev yapan öğretmenler hariç olmak üzere
matrixeror' Alıntı:bunda anlaşılmayacak ne var kararnamede
"Her derece ve türdeki örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görev yapan yönetici ve öğretmenler ile sosyal hizmet kuruluşlarında görev yapan öğretmenler hariç olmak üzere fiilen yapılmayan ders karşılığı ek ders ücretinden yararlanan memurlar: Bunların aldığı ödeme, ek ödemeden düşük ise bu grup personel de sadece ek ödemeyi alacaktır." diyor
yani kadrosu öğretmen olan herkes bu ek ödemeden yararlanacaktır konuyu daha fazla sulandırp eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.
Eğer bu şekilde uygulanırsa derse girmeyen ve ek dersi 248 ytl den fazla olan tüm öğretmenler (az olan yok zaten), İlçe milli eğitim müdürü, şube müdürleri, ebitefo lar hepsi ek ödeme alamaz. Merak ediyorum önceki aylarda, Acaba ebitefo ların dengesini kesen şube müdürleri kendi dengelerini de kesiyorlar mıydı?matrixeror' Alıntı:bunda anlaşılmayacak ne var kararnamede
"Her derece ve türdeki örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görev yapan yönetici ve öğretmenler ile sosyal hizmet kuruluşlarında görev yapan öğretmenler hariç olmak üzere fiilen yapılmayan ders karşılığı ek ders ücretinden yararlanan memurlar: Bunların aldığı ödeme, ek ödemeden düşük ise bu grup personel de sadece ek ödemeyi alacaktır." diyor
yani kadrosu öğretmen olan herkes bu ek ödemeden yararlanacaktır konuyu daha fazla sulandırp eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.
Öncelikle hangi il merak ettim.starmaster' Alıntı:Neyin anlaşılmadığını, ya da yanlış anlaşıldığını sana kısaca izah edeyim matrixeror Hocam:
Benim çalıştığım Millii Eğitim Müdürlüğü'nde yöneticiler :
1. "fiilen derse girmediğim için denge tazminatının verilmemesi gerektiğini"
2. Okul formatörlerinin de girdikleri dersleri maaş karşılığı okuttuklarını ; dolayısıyla denge tazminatını almamaları gerektiğini DÜŞÜNÜYORLAR. Dayanak mı , al sana dayanak :
Yukarıdaki yazının ne anlattığının hiçbir önemi yok. Yöneticilerimizin ne anladığı önemli, ayrıca eşeğin aklına karpuz kabuğu çoktan düşmüştür bile... Bakalım ilk kesintiyi hangi il yapıp Kahraman olacak !!!
ayhan1' Alıntı:benim anladığım daha önce zaten 136,85 YTL lik denge tazminatını alan öğretmen kadrosunda olanlardan bu para kesilecek devamında öğretmenlere yapılan Hesaplama da (8000+1500=9500* 0,051448 üzerinden yani 488.756 YTL üzerinden) %51 oranda yani 248 YTL civarı para ödenecek. bu net artışı 112 gibi bişey demek oluyor. sevindirici nokta ise E-Bitefocu arkadaşlardan şuan kesilen denge tazminatı sorun olmaktan artık tamamen çıkmış olacak çünkü bu para ek ödeme oluyor. daha önce denge tazminatının verilme sebebi ek ödeme olmaması idi. şimdi ek ödeme var denge gidiyor yerine "öğretmen" kadrosunda olan herkese görevlendirilmesi ne olursa olsun bu ek ödeme veriliyor...