Sponge Bob
Site Gezgini
Bu yazı nedir, nereden geldi oxray hocam?
nosTRa' Alıntı:Arkadaşlar Ek ödemeye kaynak olan kanun
Ekli “375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 3 üncü Maddesi Uyarınca Yapılacak Ek Ödemeye İlişkin Karar”ın yürürlüğe konulması; Maliye Bakanlığının 7/8/2008 tarihli ve 11557 sayılı yazısı üzerine, 27/6/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmüne Kararnamenin ek 3 üncü maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 7/8/2008 tarihinde kararlaştırılmıştır.
Ben bu KHK den bahsediyorum. Alaağımız ödeme bu KHK ye dayandırılarak verilecek.
oxray' Alıntı:nosTRa' Alıntı:Arkadaşlar Ek ödemeye kaynak olan kanun
Ekli “375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 3 üncü Maddesi Uyarınca Yapılacak Ek Ödemeye İlişkin Karar”ın yürürlüğe konulması; Maliye Bakanlığının 7/8/2008 tarihli ve 11557 sayılı yazısı üzerine, 27/6/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmüne Kararnamenin ek 3 üncü maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 7/8/2008 tarihinde kararlaştırılmıştır.
Ben bu KHK den bahsediyorum. Alaağımız ödeme bu KHK ye dayandırılarak verilecek.
Bu durumda Geçici Görevlendirme başlıklı 21’inci madde işletilmeyecek mi ?
nosTRa' Alıntı:Arkadaşlar bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum.
Asıl soru şu biz memur muyuz? Ünvanlara bakınca biz memur değiliz.
formator5555' Alıntı:son durum bu maalesef
alıntıdır...
--
İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde Görevlendirilen Eğitici Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri ve İl Formatör Koordinatörü - Şu an için - Ek ödeme alamayacak (zaten denge tazminatı alammıyorlardı).
Kadrolarının bulunduğu okulda görevlendirilen Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenleri ek ödeme alacak (Denge tazminatı hali hazırda almaktadırlar).
Kadrolarının bulunmadığı okulda görevli olan Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenleri de ek ödeme alabilecek. (Fiilen derse girdikleri için)
formator5555' Alıntı:son durum bu maalesef
alıntıdır...
--
İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde Görevlendirilen Eğitici Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri ve İl Formatör Koordinatörü - Şu an için - Ek ödeme alamayacak (zaten denge tazminatı alammıyorlardı).
Kadrolarının bulunduğu okulda görevlendirilen Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenleri ek ödeme alacak (Denge tazminatı hali hazırda almaktadırlar).
Kadrolarının bulunmadığı okulda görevli olan Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenleri de ek ödeme alabilecek. (Fiilen derse girdikleri için)
balakom' Alıntı:nosTRa' Alıntı:Arkadaşlar bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum.
Asıl soru şu biz memur muyuz? Ünvanlara bakınca biz memur değiliz.
Memur ve şefler genel idari hizmetler sınıfındadır, öğretmenler ise eğitim öğretim sınıfında. kararname de fiilen yapılmayan ders karşılığı ek ders ücretinden yararlanan memurlara ifadesi geçiyor. Ama sonuç olarak ne tarafa çekersen o tarafa gidecek ifadelerle dolu.
oxray' Alıntı:formator5555' Alıntı:son durum bu maalesef
alıntıdır...
--
Sözün bittiği yer....... Bunda da bir hayır vardır ne diyelim....
********************************************hugo4545' Alıntı:oxray' Alıntı:formator5555' Alıntı:son durum bu maalesef
alıntıdır...
--
Sözün bittiği yer....... Bunda da bir hayır vardır ne diyelim....
bunun ne hayrı var hocam yapma ya bırakırsın ya devam edersin. kesintinin olmasının ne hayrı olabilirki)
formator5555' Alıntı:bizi ancak iktdarın görevlendirdiği görevelndirmeye çalışan şu be müdürleri kurtarır.onların durumlarını düzeltmek için uğraşıyorlar
evet, bu durumda görevlendirmeyle çalışan şube müdürlerinin de ek ödeme alamaması gerek.formator5555' Alıntı:bizi ancak iktdarın görevlendirdiği görevelndirmeye çalışan şu be müdürleri kurtarır.onların durumlarını düzeltmek için uğraşıyorlar
,formator5555' Alıntı:bizi ancak iktdarın görevlendirdiği görevelndirmeye çalışan şu be müdürleri kurtarır.onların durumlarını düzeltmek için uğraşıyorlar