üç maymun' Alıntı:ya arkadaşlar bırakın şu derneğin ne yapması gerektiği konusunu da önce bir derneğin içini dolduralım. derneğe kayıtlı adam mı varki dernek iş yapsın hayretle izliyorum valla
esenordelarthe' Alıntı:üç maymun' Alıntı:ya arkadaşlar bırakın şu derneğin ne yapması gerektiği konusunu da önce bir derneğin içini dolduralım. derneğe kayıtlı adam mı varki dernek iş yapsın hayretle izliyorum valla
"şu yapılsın", "böyle olmalı" diye günde 10-15 telefon alıyoruz ama şunu yapayım, üye olayım, çalışayım, böyle yapalım diyen arkadaşları bekliyoruz... nereye koşturacağımızı şaşırdık
i.d.' Alıntı:Sayın Buket AKKOYUNLUNUN bana gönderdiği mail.
Merhaba sorunlarınız defalarca Sayın Bakan'a iletildi. Ben de söz alarak sordum ve önerilerde bulundum, ancak Sayın Bakan bu sorularımızı yanıtlamadı. Öğretmen Yeiştirme Komitesi olarak randevu alıp gitmeyi planlıyoruz orada dile getireceğiz, sevgiler Buket Akkoyunlu
Dernek yönetimi Buket hanımla görüşse beraber de idilebilir mi
btzede_2011' Alıntı:arkadaşlar Türkiye Bilişim Derneği(BTD) var ; ama Bilişim Öğretmenleri için ne yapıyor bilmiyorum....
http://www.tbd.org.tr/index.php
esenordelarthe' Alıntı:derneğe başvurduk, hatta genel sekreteri ile görüştük. iletişimimiz devam ediyor...
enestar' Alıntı:Teknoloji Tasarım öğretmenleri Dernek kurmuşlar ve bakanlık yetkilileri kendileri ile görüşüp fatih projesi için siz neler yapabilirsiniz. Sizinle nasıl çalışabiliriz diye sormuşlar. Onlar da dernek olarak rapor hazırlamış ve vermişler.
İşin kötüsü size, bize, yada bilişimle ilgili olanlara kimse birşey sordu mu? Ya bu nasıl bir mantık, olayı anlayamıyorum?
dijitalyerli' Alıntı:esenordelarthe' Alıntı:derneğe başvurduk, hatta genel sekreteri ile görüştük. iletişimimiz devam ediyor...
zamanında tbd ile çalıştım. ama bizimle ilgili bir konuda hiç bir çalışmaya rastlamamıştım. İlgilenirler umarım.
esenordelarthe' Alıntı:enestar' Alıntı:Teknoloji Tasarım öğretmenleri Dernek kurmuşlar ve bakanlık yetkilileri kendileri ile görüşüp fatih projesi için siz neler yapabilirsiniz. Sizinle nasıl çalışabiliriz diye sormuşlar. Onlar da dernek olarak rapor hazırlamış ve vermişler.
İşin kötüsü size, bize, yada bilişimle ilgili olanlara kimse birşey sordu mu? Ya bu nasıl bir mantık, olayı anlayamıyorum?
üye sayısı ile alakalı bir durum hocam. Biz kimsenin bize sormasını beklemiyoruz, kapılarda yatıp kalkacağız ama anlatacağız tüm derdimizi.
i.d.' Alıntı:Sayın Buket AKKOYUNLUNUN bana gönderdiği mail.
Merhaba sorunlarınız defalarca Sayın Bakan'a iletildi. Ben de söz alarak sordum ve önerilerde bulundum, ancak Sayın Bakan bu sorularımızı yanıtlamadı. Öğretmen Yeiştirme Komitesi olarak randevu alıp gitmeyi planlıyoruz orada dile getireceğiz, sevgiler Buket Akkoyunlu
Dernek yönetimi Buket hanımla görüşse beraber de idilebilir mi
enestar' Alıntı:esenordelarthe' Alıntı:enestar' Alıntı:Buket Hocam Üniversiteden hocam olur. Gerçekten çok iyi niyetli bir öğretmenimizdir. En son Eğitim Fakültesine Dekan Olmuştu. Sanırım yine aynı görevindedir.
esenordelarthe' Alıntı:dijitalyerli' Alıntı:zamanında tbd ile çalıştım. ama bizimle ilgili bir konuda hiç bir çalışmaya rastlamamıştım. İlgilenirler umarım.
çalıştığınızda yazılı olarak başvurdunuz mu bilemiyorum ama ben üyesi olarak başvurmuştum. şimdi de yayın kurulunun toplantısına katıldım ve durumu olabilecek en iyi şekilde açıkladım. inanın onlar da samimiyetle sıkıntımıza katılıyorlar
Ben de son günlerde bu görüşme meselesini araştırıyorum, dernek yetkililerine de bu konuyu açmıştım görüşme imkanı olup olmadığı ile ilgili ancak randevu almanın zor olduğunu söylediler. Sendika ile görüştüm randevu meselesini. Yardımcı olmaya çalışıyorlar. 2-3 kez arayıp hangi aşamada olduklarını bildirdiler. İnşallah işe yarar. Aramızdan seçeceğimiz birkaç temsili arkadaşın bu şekilde görüşmeye katılması fayda sağlayabilir. Bazılarınız bunlar hayal diyebilir ancak denemekte fayda var. Sonuçta hiçbirşey yapmazsak hiçbir değişiklik olmayacağı kesin ancak birşeyler yaparsak ufak ufak yaptığımız herşey çözümün parçalarını oluşturur.sevdalimhayat' Alıntı:derneğin milli eğitimden yetkililerle görüşme şansı hiç yok mu?en azından belirsizliğin sonunu görsek iyi ya da kötü.sürekli kafamızda senaryo oluşturmaktan bıktık artıkç
marbled' Alıntı:Ben de son günlerde bu görüşme meselesini araştırıyorum, dernek yetkililerine de bu konuyu açmıştım görüşme imkanı olup olmadığı ile ilgili ancak randevu almanın zor olduğunu söylediler. .sevdalimhayat' Alıntı:derneğin milli eğitimden yetkililerle görüşme şansı hiç yok mu?en azından belirsizliğin sonunu görsek iyi ya da kötü.sürekli kafamızda senaryo oluşturmaktan bıktık artıkç
:++:dream81' Alıntı:Biz Bt öğretmenleri olarak eğer bir Derneğimiz varsa ise bence en güzel ve güncel bir web sayfasına sahip olmalıyız ki örnek olalım.Bana göre bilemiyorum Derneğimimizin web sayfası içeriği ve görsel olarak zenginleştirilmeli.Bence dernekler arasında en güzel web sayfasına sahip olmalıyız.Dernekteki arkadaşlar bence böyle çalışma başlatsalar web programlamadan anlayan arkadaşlar bu işe el atarlar ve kısa sürede çok daha güzel bir web sayfasına sahip oluruz.Burcu Hocam belki herşeye yetişmeyebilir,dernektir tüzüktür şudur budur bence hepimiz destek verip çok iyi bir dernek web sayfasına sahip olabiliriz.Müfettişlerin dernek web sayfasına baktım çok daha güncel ve aktif.Dernek web sayfamıza belki yazarlar eklenmeli günlük yazılar yazılmalı.