Ben en çok sabahçı olacağım için üzüldüm ancak hazırlık gelmesi sonucu norm fazlası olma riski de ortadan kalkmış oldu. Ama hiç kimsenin haberi olmadan tak diye değişti.
Son düzenleme:
Aynen5 - 6 larda ders daha güzeldi çünkü 7 ve 8 lerde saygı eksikliği çok fazla
sinir tepemdeyken gülmeme sebep olan mesajın için teşekkürler hocam...sen yine de maşallah kelimesini ağzından eksik etme... arkasından inşallah ı getirme ama Adnan hocacı derler...Daha geçen hafta Allahım 7-8 lere olmasında dersimiz başka herşeye razıyım didimdi benim maşallah dediğim 3 gün yaşamazki zaten
Rica ederim Hocam umutla bakıyorum yinede ne yapayım rüyamda görsem inanmazdım bu sene 1 saat 7lere 1 saat 8lere seçmeli dersim vardı toplam 40 saat dersim içinde bir tek bu 2 sınıf beni mahvediyordu oh be kurtuldum diyordum her ders sonunda şimdi öğrenince bi ağlama geldi ama neyseki sürekli birşey değişiyor seneye kadar kim bilir daha neler değişir bakarsın hazırlık sınıflarında ingilizce yerine kodlama zorunlu olursinir tepemdeyken gülmeme sebep olan mesajın için teşekkürler hocam...sen yine de maşallah kelimesini ağzından eksik etme... arkasından inşallah ı getirme ama Adnan hocacı derler...
samsun mu içiyon hocam iki saattir bitiremedin yoksa maltepe mi...artık gırgıra vuruyorum kusura bakmayın artıkBi sigara içtim geldim ortalık karışmış.. zorla bıraktıracaklar sigarayı..
Hocam genel olarak ergenliğin en şiddetli zamanları olduğu için söylediğiniz doğru olabilir belki ama bu yıl öyle kalitesiz 5. sınıflar geldi ki (4+4 'ten dolayı sınıf iki yaş grubu birlikte inanılmaz korkunçtu) 7 ve 8. sınıfları arar oldum. İlkokul modundan çıkamadılar bir türlü. Davranış kazandırmakla geçti vaktim. Böyle bir kitleyle robotik çalışılmazdı. Zaten çok küçükler! O anlamda ben değişikliğe olumsuz bakmıyorum. Artıları ve eksileri var. Ama 7 ve 8. sınıf öğrencisiyle daha üst düzey çalışmalar yapılabilir.5 - 6 larda ders daha güzeldi çünkü 7 ve 8 lerde saygı eksikliği çok fazla