Bi istifa ettiremedik şu bilişimcileri yaw
MEB
Vallahi hocam bu memlekette değil 16- 30 saat İngilizce dersi olsa yine İngilizce yi ogretemezler. Sebebini hepimiz biliyoruz beraber yaşadık. BT nin farkına is işten geçtikten sonra varacaklar.Hazırlık gelecekse bile 16 saat olan ingilizceyi 14 e indirip 2 saat kodlama kalsın diye düşünmek kimsenin aklına gelmiyir mu? Hem ingilizce öğretmeni eksiği var, 2 saat azaltmakla kaç bin ingilizce normu yükünden Kurtulmuş olacaksın
7 ve 8 lerde dersimiz zorunlu değilde seçmeli tutulursa???Bu çok güzel bir haber ya, 5 ler hazırlık olunca bizim ders 5 lerden kalkacak ve birçoğumuz norm fazlası olacaktık. Peki bu program önümüzdeki yıldan itibaren mi uygulamaya geçer ?
An itibariyle ingilizcede sistemden kaldurıldı veee ingilizce seçmeli oluyor hazırlık sınıflarında kodlama 16 saat diyecekler inşallahhhhhYa mevcut durum gayer güzel 5-6 lar ingilizce hazırlık olmasa herşey okey hem naapacaklar ingilizceyi Amerikandan İngilizden ne hayır gördük Rusça deseler neyyseer
http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&kelime=MÜFREDATabi müfredat ile program farklı diye biliyorum ben... ben mi yanlış biliyorum. program geçen sene yayınlanmıştı zaten.. 6 larda 3 beşlerde 2 saat diye hatırlıyorum.. ben mi yanlış hatırlıyorum. adamlar 7 ve 8. müfredatı 5 ve 6 dan yapmış.. sonuçta 7ve 8 de seçmeli.. bence yanlış yorumlamayalım. Seçip kendini geliştirmek isteyene zaten biz gereğini yapıyoruz. niye yaptın diye soran mı var..
bilişim teknolojileri geniş bir alandır.sadece tasarıma indirgemek yanlış olur.bu iki dersin birleştirilmesiyle bir sürü öğretmen norm fazlası durumuna düşerBranşım sınıf öğretmenliği. Son yıllarda hep bilişim ve teknoloji ve tasarım derslerinin birleştirilmesi taraftarıyım. Bilişim teknolojileri ve tasarım adı altında yeni bir ders oluşturulabilir. Sizce nasıl olur ?
Entırprayz süpersin yorumlar bomba. Devamını bekliyorum.Ya mevcut durum gayer güzel 5-6 lar ingilizce hazırlık olmasa herşey okey hem naapacaklar ingilizceyi Amerikandan İngilizden ne hayır gördük Rusça deseler neyyseer
https://www.memurlar.net/haber/724059/bir arkadaş ikili eğitim seneye kalkacak demiş ama durumdan habersiz. nüfus artışı ve suriyeli mültecilerden dolayı okullar artık yetmiyor. bir çok okulda ikili eğitime geçileceği konuşuluyor. lütfen mantıklı olalım arkadaşlar burası finlandiya değil türkiye
Hocam bu nedir? Buna göre ders kaldırılmış oluyor çünküEski haline mi döndü. Hepmi kalktı. Ne diyolar anlamadım
6-7 zorunlu, 5 seçmeli, 8 hiç yok.Bunu hiç denemediler, bir de bunu yapsınlar.
Bence kötü olur. Tasarım branşındaki öğretmenler karmakarışık sınıftan geçen mi dersin bahçe tarımı mı dersin... Ayrıca bizim branş yeni olduğu için bizim puanlarımız tasarım öğretmenlerine göre düşük kalır ve bizler norm fazlası oluruz.Branşım sınıf öğretmenliği. Son yıllarda hep bilişim ve teknoloji ve tasarım derslerinin birleştirilmesi taraftarıyım. Bilişim teknolojileri ve tasarım adı altında yeni bir ders oluşturulabilir. Sizce nasıl olur ?
Neden onlarca saat Matematik, Türkçe, Fen ve İngilizce dersi varken, BT&TVT gibi iki ehemmiyetli ve günümüz modern dijital ihtiyaçlarına yanıt veren branşlardan feragat ediliyor ya da hakkı gasp'ediliyor?!
Olması gereken, temel eğitimde tüm sürece yani kademelere yaymak iken, bizle sizleri becayiş hezeyanına maruz bırakıyorlar...
Durum bu:
Bulut gibi bir şey
6-8 zorunlu 5-7 belki olsun6-7 zorunlu, 5 seçmeli, 8 hiç yok.Bunu hiç denemediler, bir de bunu yapsınlar.