tam desteğe devam
Hayırlısı inşallah, bekliyorum ben de . Zorunlu olursa ders en azından okul idaresinin eline düşmeyiz, dersi seçtirmek için uğraşmayız. Keyfine göre dersi seçmeyip, öğretmenlerini gönderen idareciler engellenmiş olur en azından.transistor' Alıntı:umarım 1 saat zorunlu yapmazlar ,en az iki olmalı...bir saat zorunlu olacağına btrye devam daha iyi.
:alkis:FORMATÖRLÜĞÜN bizlere hiçbirşey getirmediği gibi BTR de bizlere hiçbirşey getirmez, bunu aklınızdan çıkarmayın.
Bizler kaç senedir bu işin içindeyiz Formatörlük ve BTR bana şu özellikleri kazandırdı, kendimi çok geliştirdim diyen bir arkadaş var mı ?
(Geliştirmeyi tamircilik olarak anlamazsanız sevinirim)
tanes' Alıntı:yahu ne kadar tuhaflaştık, negatiflik konusunda tavan yapıyoruz her daim. Daha ders zorunlu olmadan pazarlık baladı, zorunlu olsun, 1 saat olmasın 2 saat olsun, btr olsun yok hayır btr olmasın, nöbet tutmam, v.s.... Bu ne Allah aşkına, biz kendimize branşımıza sahip çıkmıyoruz tamam da en azından sahip çıkana destek olalım, bu çok güzel bir haber, umarım bişeyler çıkar, hepimiz için çok iyi olacak....
Olumsuz olmayayım diyorum ama kendimi inandıramıyorum.karinca_52' Alıntı:kesinleşmeden inanmam
transistor' Alıntı:tanes' Alıntı:yahu ne kadar tuhaflaştık, negatiflik konusunda tavan yapıyoruz her daim. Daha ders zorunlu olmadan pazarlık baladı, zorunlu olsun, 1 saat olmasın 2 saat olsun, btr olsun yok hayır btr olmasın, nöbet tutmam, v.s.... Bu ne Allah aşkına, biz kendimize branşımıza sahip çıkmıyoruz tamam da en azından sahip çıkana destek olalım, bu çok güzel bir haber, umarım bişeyler çıkar, hepimiz için çok iyi olacak....
Okulumuzda sınıflar 45-48 kişilik.
öğrenciler derse gelip bilgisayarı açıp ders düzeni alıncaya kadar 5-10 dakika geçiyor. dersi anlatacaksın ,öğrenci uygulayacak geridönüt vereceksin ,derste oluşturulan ürünlere bakmak zaman alıyor. 30 farklı sınıfa girmen demek .uygulamalı bir ders için ders saatinin 1 saat olmasının tek tek sayamayacağım dezavantajları var..bu kadar emek çaba gösterilmişken ulaşılan sonuç birçok olumsuzluğu içinde barındıran yeni bir durum olabilir buna dikkat çekmeye çalışıyorum. tabi bunları tecrübe etmeyen arkadaşlara tuhaf gelebilir.
ahmetcanserif' Alıntı:inşallah ders geri gelmez bu saatten sonra ders mers istemiyorum ders anlatmaktan sıkılıyorum çünkü
yıllardır formatörlük yaparak öğretme işindden soğuduk ders gelince anlayacak olan arkadaşlara boşuna anlatmayayım ama anlayacaklar eğer ders glirse ve pişman olacaklar istemeye istemeye kabul etmiş olacaklar.
bence btr kadrosu tıpkı rehber öğretmenler gibi verilmeli arrıtk. yada bütün bilgisayarcıları okullarında teknolojidensorumlu müdür yardımcısı statüsüne atasınlar.