Hocam işte anahtar kelime. BT sınıf olmuş olmamış önemli mi.eskisehir_bilisim' Alıntı:İleride tabletlerde geleceğine göre bu konuda sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum.
jelibon' Alıntı:ha ha çok komiksin
uhaha: uhaha:only61' Alıntı:jelibon' Alıntı:ha ha çok komiksin
olması gerekenleri yazdım sadece ... sana bi ha ha yaparım görürsün ha ha yı...
masci' Alıntı:Bir gün Bilişim öğretmenlerinin değeri anlaşılacak ama inşallah geç olmaz... Gerçekten çok kaliteli bir zümre harcanıyor şuanda...
Harcama mevcut personelin kullanımının yanı sıra Üniversitedeki BOte puanlarının aşırı düşmesi ile desteklenmiş durumda. Bir zamanlar tıp fakültesi, Bilgisayar, elektronik mühendislikleri ile yarışan bölümümüz şu an Eğitim fakültelerinin averaj bölümü durumuna yönelmiş.antipc' Alıntı:masci' Alıntı:Bir gün Bilişim öğretmenlerinin değeri anlaşılacak ama inşallah geç olmaz... Gerçekten çok kaliteli bir zümre harcanıyor şuanda...
:+1: Kesinlikle hocam. Çok kalite bir zümre heder ediliyor bir hiç uğruna.
:+1: :+1:faruk8542' Alıntı:sorunların çözüleceği yok ama insan bekliyor işte be gülüm.. :mrgreen:
Umarım diğer arkadaşlarda en kısa sürede böyle düşünürde norma odaklanırız. Benim anlamadığım btr normunu neden dile getirmiyoruz. Btr normu olursa sorunumuzun %90 ı çözülür diye düşünüyorum.eya' Alıntı:Zamanla BT labları kapanacak (yenilenmediği için zaten çalışmaz hale geliyorlar), fatih projesi uygulanan okul sayısı artacak. Bu durumda mevcut BT öğretmenleri ne azalır ne çoğalır, bakanlık bulmuş çözümü işte. Biraz seçmeli ders, biraz BTR. Dersin zorunlu yapacaklarını isterim ama inancım da kalmadı artık. Elli bahane bulur, sayın bakanı da ikna ederler. Biz hiç bir bakana direk ulaşıp, derdimizi anlatamadık. Ali Çağatay ve millet vekili ulaştıysa, ikna ettiyse ne ala. Umarım hayır olur. Bulacaklarını düşündüğüm tek çare, BTR normunun oluşturulması. Dersi zorunlu yapılması kesinlikle yeterli olmaz. Ben notu olmayan zorunlu bir ders istemiyorum çünkü çocuklar, idare, veliler, müdürler, bakanlar takmıyor böyle bir dersi. Ya sadece isteyenler gelsin, ya da hem zorunlu hem notu olsun.
:++:muratkkk' Alıntı:Umarım diğer arkadaşlarda en kısa sürede böyle düşünürde norma odaklanırız. Benim anlamadığım btr normunu neden dile getirmiyoruz. Btr normu olursa sorunumuzun %90 ı çözülür diye düşünüyorum.eya' Alıntı:Zamanla BT labları kapanacak (yenilenmediği için zaten çalışmaz hale geliyorlar), fatih projesi uygulanan okul sayısı artacak. Bu durumda mevcut BT öğretmenleri ne azalır ne çoğalır, bakanlık bulmuş çözümü işte. Biraz seçmeli ders, biraz BTR. Dersin zorunlu yapacaklarını isterim ama inancım da kalmadı artık. Elli bahane bulur, sayın bakanı da ikna ederler. Biz hiç bir bakana direk ulaşıp, derdimizi anlatamadık. Ali Çağatay ve millet vekili ulaştıysa, ikna ettiyse ne ala. Umarım hayır olur. Bulacaklarını düşündüğüm tek çare, BTR normunun oluşturulması. Dersi zorunlu yapılması kesinlikle yeterli olmaz. Ben notu olmayan zorunlu bir ders istemiyorum çünkü çocuklar, idare, veliler, müdürler, bakanlar takmıyor böyle bir dersi. Ya sadece isteyenler gelsin, ya da hem zorunlu hem notu olsun.
sayın hocam ders zorunlu oldu diyelim 32000 bt sınıfından 10 bin sınıf ya vardır ya yoktur. geri kalan okullara sınıfı kim kuracak. fatih projesiyle birlikte kurulacağını düşünüyormusun diceksin ders zorunlu olmasın mı olsun ama bizim hemen çözülmesi gereken norm sorunu.acer50' Alıntı:ya hala BT kadrosu diyenlir bence iyi düşünemiyor, hadi her okula BT kadrosu verildi diyelim, elinde formatörlük belgesi olan binlerce sınıfçı, teknoloji tasarımcı ve diğer branştan öğretmenler var, bunların hepsi yer değiştirmek için BT kadrosuna geçer ve biz yine avucumuzu yalarız. BT derneğinin branş-formatör sayılarıyla ilgili o grafiğini hatırlatırım, ki bunlar görünün kısım.
bt sınıfına ihtiyacımız yok akıllı tahtalar ve tabletler var. bir matematikçi nsıl sınıfta ders yapıyorsa aynı sınıfta bizde dersimizi yaparız. yeterki dersimiz zorunlu olsun gerisi hikaye.only61' Alıntı:hafifletilmiş,çağın gereklerine uygun ve her sene yenilenen müfredatla ders zorunlu olabilir; iyi de olur....
ama bt sınıfını unutmamız gerek artık.... bakanlık bt sınıfını yenilemeyecek.