SeA_' Alıntı:alpaygunes' Alıntı:sulu_man' Alıntı:Madem bu kadar ilgili ve bilgilisiniz, bize tek bir örnek gösterin hocam, yurtdışında aynı veya benzer hizmeti kim ne kadara alıyor? İndirim demişsiniz, sizin bahsettiğiniz bu indirim, İzmir Kemeraltındaki esnafların indirimine benziyor gibi kapıyı 50 den aç, sonra 5 tlye ver. Bu mu indirim?
Hocam nereden bulacam şana yutt dışı fiyatlarını Allah aşkına kafamı buluyorsun.
Soygun iddia edenlerden ispat istemiyorsun gelmiş bende yurtdışı fiyatlarını istiyorsun.
Ara bul burda paylaş aynı hizmetin fiyatlarını. Öğrenelim. Sanki evimizdeki internet yutdışıyla aynı. %18 + % 15 vergileri unutma. Ben rakamları buldum ortaya koydum sende aksini savunuyorsuan ispatla. Deki bana falanca banka yada kurum aynı hizmeti daha ucuza almış fakat devlete kakalamışlar.
Bu fiyatların 10 yıllık olduğu da bilmeyen varsa öğrensin.
http://antalyauzem.meb.k12.tr/meb_i...8/dosyalar/2016_10/18034858_vpntarifeleri.pdf
uhaha:
15000 tl hayali bir rakam(balon/abartı) sen tutturmuşsun; normalde 15000 biz 3bine alıyoruz diye
anlamak istememeni kimse anlamıyor zorlama bence
Galileo'yu anlaman için yüz fırın ekmek yemen lazım...
Daha önceki entry'de yurtdışı internet fiyatlarını görebileceğin linkler attım, vpn ile oranlama yapabilirsin anlamak istersen.
Biz devletin parası boşa gitmesin bu fiyat fazla dedikçe sen muhabbeti pazarlama işine döndürdün, kolay gelsin.
Boşgeldiniz hocam( ? )
Daha önce yazdıklarım arasında size uygun cevap var. Lütfen araştırın.
Üslubunuz için yazıyorum yoksa fikirlerimizin farklı olması önemli değil. Tahminim öğrencisin.
Öğleyse ilerde öğretmen olma gibi fikrin varsa değiştir. Ispatsız kanıtsız iddialarla ne öğretebilirsin ?
40 yaşına gelmek üzereyim anadollu insanıyız ekmeyi severiz. Günde 2 ekmek yesem ( 110 kg yim rahat yiyorum) sanırım Galileo yu anlamak için gerekli olan şartı yerine getirmiş olurum. Fakat Galileo yu anlamak ekmek yiyerek olmaz. O hesap tutmaz.
Ödenen parayı biliyorsun alınan hizmetin neler olduğunu araştırın.
En son kolay gele diyerek cümleni bitirmişsin. Emin ol yazarken zevk aldım.