Ahmetcogur
Aktif Üye
güncel
günceldeveloper' Alıntı:Program bitti denemesi için forumdan bir arkadaşımıza gönderdim haber bekliyorum.
Tamam hocam pm ile yolladım dosyayı indirin açın tasarlayın hocam bende programı yapayım.beslenmeciler' Alıntı:Hocam bizimde yardımcı olacağımız noktalar varsa elimizden geldiği kadar yapmaya çalışırız. pm den veya burdan istekleriniz olursa bekliyorum...
?skipper_forum' Alıntı:Şu an kaçıncı dersteyiz. Ders başlayalı ne kadar oldu? Dersin bitimine ne kadar var?
:++:developer' Alıntı:Nöbetçi öğretmenlerin yeterli olacağı kanısındayım ?BAYSUKRU' Alıntı:arkadaşım güzel bişey olur umarım...örneğin nöbetçi müdür yardımcısı,sınıflardaki dersler olabilir ama biraz ayrıntı olur saırım..bitince paylaşırsan seviniriz..
Sınıfdaki dersler işi zorlaştırabilir inşallah ileriki sürümlerde
Çok güzel fikirler bir kaçını ekliyorum teşekkürlertahtakama' Alıntı:xml beslemeli okul ile ilgili duyurular haberler
En çok kitap okuyan öğrenciler resimli
Haftanın ya da ayın en iyi öğrencileri
Haftanın ya da ayın en iyi sınıfı ( Hem 1-5. sınıflar arası hem de 6-8 sınıflar arası)
okul etkinlik resimleri slideshow
Benim aklıma gelenler de bunlar
gönderdimAhmetcogur' Alıntı:banada gönderirseniz bende tasarım için elimden geleni yaparım
ares24' Alıntı:Valla artık bitsede bizde kullanmaya başlasak artık ben yapabilsem gönder dicem ama
biraz geç kalmadınız mı hocam ? :roll:alpaygunes' Alıntı:Tarihte bu gün
developer' Alıntı:Progrogram tamamen bitmiştir bir iki güne ekleyeceğim bilginize.
developer' Alıntı:Progrogram tamamen bitmiştir bir iki güne ekleyeceğim bilginize.