sehergin' Alıntı:Arkadaşlar ben de çocuklara 4 tane google şablonundan istediklerini a4 kağıdına çıktı olarak verdim. Tasarımlarını bunların üzerine yapıp tarayıp göndereceğiz. Acaba doğru olur mu? Taradıktan sonra pdf'ye mi dönüştüreceğiz? Bilgisi olan varmı?
zencefil58' Alıntı:arkadaşlar ben el çizimi olacak dedim yanlış yapmadım heralde değil mi? Ayrıca 4 tane google şablonu var onlardan birinin üzerine mi çizim yapılacak o verilen adreste 4 adet google şablonu var. Hadi biraz yardım Eğer öyleyse onları çıktı olarak öğrencilere vermek gerekir değil mi?
zencefil58' Alıntı:ya arkadaşlar şimdi başvuru formu ile resmi gönderecez ama ayrı ayrımı gönderecez yoksa 2 dosyayı ziplerekmi nasıl gönderdiniz siz acaba
pehepe' Alıntı:zencefil58' Alıntı:ya arkadaşlar şimdi başvuru formu ile resmi gönderecez ama ayrı ayrımı gönderecez yoksa 2 dosyayı ziplerekmi nasıl gönderdiniz siz acaba
hocam ayrı ayrı göndermeyin çünkü karışabilir. ziplemenizede gerek yok. bir mailde iki dosyayı gönderin.
zencefil58' Alıntı:arkadaşlar gönderme her öğrenci için ayrı ayrı olacak değil miii pls yardım
bilisimci61' Alıntı:zencefil58' Alıntı:arkadaşlar gönderme her öğrenci için ayrı ayrı olacak değil miii pls yardım
ben her öğrenci için ayrı ayrı yapmadım 3 mailde 7 eser gönderdim hocam, okul adına sonuçta...
fikriye' Alıntı:Başvuru formunda Doodle başlığı ve açıklamasına ne yazacaz?Ne yazdınız?
fikriye' Alıntı:Teşekkürler arkadaşlar.Ben kendi mailimden tek tek gönderiyorum.