Arkadaşlar ben da gönderdim ama taradıklarım A4 değil, taradıktan sonra formla beraber .pdf yapınca A4 gibi oldu. Böyle olması gerekiyor değil mi?
ozkancanan' Alıntı:Arkadaşlar ben da gönderdim ama taradıklarım A4 değil, taradıktan sonra formla beraber .pdf yapınca A4 gibi oldu. Böyle olması gerekiyor değil mi?
evet tarayınca a4 olmuyor da .pdf formatında gönderdim a4 olmazmı ozaman :shock: yeniden tarayıp a4 e mi çevirsem ozaman, jpg olarakmı gönderdiniz siz?pehepe' Alıntı:ozkancanan' Alıntı:Arkadaşlar ben da gönderdim ama taradıklarım A4 değil, taradıktan sonra formla beraber .pdf yapınca A4 gibi oldu. Böyle olması gerekiyor değil mi?
hocam ben a4 kağıdı taradım resim formatında gönderdim. a4 boyutunda olmuyor tarayınca.
ozkancanan' Alıntı:evet tarayınca a4 olmuyor da .pdf formatında gönderdim a4 olmazmı ozaman :shock: yeniden tarayıp a4 e mi çevirsem ozaman, jpg olarakmı gönderdiniz siz?pehepe' Alıntı:ozkancanan' Alıntı:Arkadaşlar ben da gönderdim ama taradıklarım A4 değil, taradıktan sonra formla beraber .pdf yapınca A4 gibi oldu. Böyle olması gerekiyor değil mi?
hocam ben a4 kağıdı taradım resim formatında gönderdim. a4 boyutunda olmuyor tarayınca.
tmm teşekkür ederim siz de a4 göndermediğinize göre doğru benimki de bende .pdf olarak gönderdim. illa a4 demiyor zaten, çocuklar o kadar uğraşmış benim hatamdan dolayı problem çıksın istemiyorumpehepe' Alıntı:ozkancanan' Alıntı:evet tarayınca a4 olmuyor da .pdf formatında gönderdim a4 olmazmı ozaman :shock: yeniden tarayıp a4 e mi çevirsem ozaman, jpg olarakmı gönderdiniz siz?pehepe' Alıntı:ozkancanan' Alıntı:Arkadaşlar ben da gönderdim ama taradıklarım A4 değil, taradıktan sonra formla beraber .pdf yapınca A4 gibi oldu. Böyle olması gerekiyor değil mi?
evet jpg olarak gönderiyorum. a4 boyutunda da değil
Aynı şeyi mi bekliyoruz Nükefbilisimci61' Alıntı:ben bugün ilk 5 i açıklarlar diye bekliyordum ama hala ses seda yok... merak sınırda.
ealtunbilek' Alıntı:Halk oylaması 8-12 nisan arasında olacağından, muhtemelen 8 nisanda siteye ilk 200 ve 10 u ekleyeceklerdir.