iyi de bu amerikadaki yarışma için geçerli bizimki değil ki...
ealtunbilek' Alıntı:Katılıyorum hocam ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yapamayacakları kadar sanatsal... Yalnız öğrenciler dışında velilerin de katılımı olabiliyor diye biliyordum velinin ya da bir sanatçının elinden geçmiş olabilir.. Yine de tebrik edelim.. ben 1. gruptan 3. çalışmayı(Gökçe CANBAZ), 2. gruptan ise 5 nolu(Lübna KARACA)nın çalışmasını oyladım.. İlk 100 ne zaman açıklanıcakmış? Öğrencilerim günlerdir bekliyorlardı sabırsızlıkla, en azından ilk 100 e giren öğrencimiz olursa çocuklar biraz olsun sevinirler..
Of çok iyiymiş ya!eddy57' Alıntı:Kardeşimin danışmanlığını yaptığı doodle da bana göre çok güzeldi ama giremedi sadece Van'ı anlatıyodu.
bilisimci61' Alıntı:ben haksızlık yaptıklarını dile getiren bir e-posta gönderdim, bari ilk 200 ü açıklasaydılar da öğrencilerimiz bir nebze olsun sevinseydi.
bilisimci61' Alıntı:ealtunbilek' Alıntı:Katılıyorum hocam ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yapamayacakları kadar sanatsal... Yalnız öğrenciler dışında velilerin de katılımı olabiliyor diye biliyordum velinin ya da bir sanatçının elinden geçmiş olabilir.. Yine de tebrik edelim.. ben 1. gruptan 3. çalışmayı(Gökçe CANBAZ), 2. gruptan ise 5 nolu(Lübna KARACA)nın çalışmasını oyladım.. İlk 100 ne zaman açıklanıcakmış? Öğrencilerim günlerdir bekliyorlardı sabırsızlıkla, en azından ilk 100 e giren öğrencimiz olursa çocuklar biraz olsun sevinirler..
velilerde katılabilir diye nerde yazıyordu hocam, o zaman bunun sınırı yoktu demek 2. kademedeki o 5. eser çok abartılmış, bir öğrencinin yapmadığı açık ve bariz bir şekilde göze sokulmuş. bilseydik çok daha alasını yapardık.