naimeozer' Alıntı:Öğrencilerimin çalışmalarından paylaşmak istedim. Başkalarının neler yaptığını da merak ediyorum doğrusu.
4. doodle çok güzel olmuş, istanbul ve kız kuleli olan.
Çocukların emekleri. Teşekkür ederiz.fikriye' Alıntı:naimeozer' Alıntı:Öğrencilerimin çalışmalarından paylaşmak istedim. Başkalarının neler yaptığını da merak ediyorum doğrusu.
4. doodle çok güzel olmuş, istanbul ve kız kuleli olan.
zencefil58' Alıntı:bu da bizden
beterbocek' Alıntı:zencefil58' Alıntı:bu da bizden
tüm çalışmalar çok güzel çocuklarımız emeklerine sağlık. Ama bu çok iyi sanki
boteakif' Alıntı:Oylama ne zaman acaba?
hocam çalışmalarınız çok güzel olmuş öğrencilerinizin ve sizin emeğinize sağlıkgerbera' Alıntı:Bunlarda bizim çalışmalarımız.
Teşekkür ederiz..Sabırla bekliyoruz bakalım sonuç ne olacak...beterbocek' Alıntı:hocam çalışmalarınız çok güzel olmuş öğrencilerinizin ve sizin emeğinize sağlıkgerbera' Alıntı:Bunlarda bizim çalışmalarımız.
biltek2007' Alıntı:Google'ın .com sitesinde Doodle 4 Google 2013 submissions are now closed. Check back on May 1st to vote for your favorites! yazıyor. Oylama orada 1 Mayısta yapılacakmış.
Ancak akşama açıklarlar sanırım.
bilisimci61' Alıntı:biltek2007' Alıntı:Google'ın .com sitesinde Doodle 4 Google 2013 submissions are now closed. Check back on May 1st to vote for your favorites! yazıyor. Oylama orada 1 Mayısta yapılacakmış.
Ancak akşama açıklarlar sanırım.
arakdaşım bu açıklama nerde link gönderir misin?