İyi sıkmışsın hocam halucky_number' Alıntı:77küsür ist.eğitici olcaz galiba 8)
umuthant' Alıntı:61,5
Yozgat
bir edebiyatcı için gayet iyi
Sınava girmedim; meslek lisesinde bilgisayar öğretmeniyim, piyasada ustalık belgesi veriyoruz, bu sorulardan 90 alanı kalfa bile yapmıyoruz. Bizim soruları gelin de görün, 15 bile alamazsınız.
Hocam, şu sınav sonuç ekranını bi göndersene yahu; seni usta yapcemarkadaşlar hem çalışmıyorsunuz hemde düşük gelince eğiteki mebi suçluyorsunuz...ben aylardır çalışıyorum ve 82.243 aldım.dahada iyi olabilirdi.seviyeli olalım lütfen.....
CadCam67' Alıntı:Tekirdağ giren kişi sayısı 34
60-70 arası = 1
50-60 rası = 6
40-50 arası = 10
30-40 arası = 17
sanırım atmıyorlar, çünkü arkadaşların açıkladıkları liste, zaten eğitici formatör olanlarınki... sınava yeni giren öğretmenlerin TC kimlik numarası olmadığı için onları bilemiyoruz tabi.... yine de hoş değil, sonuna kadar sana katılıyorum67.3'le aşağılık kompleksine girdim yaw bu atanlar yüzünden
Alperen99 Ben de Öğretmen Lisesi sonrası BOTE mezunuyum
muratk' Alıntı:Volkan hocam, tereddüt etmen normalEdirne : 70,290 . ilk gordugumde biraz tereddut ettim ama fena sayilmaz gibi.
Sınava girmedim; meslek lisesinde bilgisayar öğretmeniyim, piyasada ustalık belgesi veriyoruz, bu sorulardan 90 alanı kalfa bile yapmıyoruz. Bizim soruları gelin de görün, 15 bile alamazsınız.
Neyse, daha fazla moralinizi bozmaya gerek yok; geçmiş olsun...
bende meslek lisesindeyim ama bu kibirle (niye kibirliyse) duyanda uzaya nano teknolojiyle füze gönderiyor diyecek ..sallama hocam anlattığımız dersler belli btt,teö,paket,.. sınava keşke girseydin be hocam..öyle uzaktan sallama 2. girişim ve sorular takdire şayan...muratk' Alıntı:Volkan hocam, tereddüt etmen normalEdirne : 70,290 . ilk gordugumde biraz tereddut ettim ama fena sayilmaz gibi.
Neyse, daha fazla moralinizi bozmaya gerek yok; geçmiş olsun...
smsnllu' Alıntı:Ama bu ebitefo dan bişii anlamadım artısı eksisi nedir. O nedenle üzülsemmi sevinsemmi ne biliiiimmmmmmmmmmmm?????????