buyukk' Alıntı:bingöl 51.499 bunada şükür gerçi bingöle bu bile çok
koala12' Alıntı:Ben 68 aldım aynı durumdayım. Eğer intelci olunacaksa kesinlikle kötü bişey olduğunu düşünüyorum. Şu an okulda intel kursu görüyoruz ve konu gerçekten sıkıcı. Orda olmayı hiç istemeyen öğretmenleri orda tutmak ve zaten yorgun olan bünyelere bu konuyu anlatmak gerçekten zor bir durum.
koala12' Alıntı:Orda olmayı hiç istemeyen öğretmenleri orda tutmak ve zaten yorgun olan bünyelere bu konuyu anlatmak gerçekten zor bir durum.
bilmiyorum ya şu an her şeyin hayırlısı ama düşük geldi beklediğimden demekki unutmuşuz artık ağ konularını.. neyse hocam sen hangi okuldasın.....ayhan1' Alıntı:55.072 bugun açıklandı bende bilecik
kerox tebrikler nereye başvuru düşünüyorsun
hoca sınava girenleri yermek istemedim. soruları hazırlayanlar nerden yatırıım neyi bilemezler diye düşünmüş olmalı. bizede hangi kısayol tuşu word de yoktur diyen zihniyet hazırlamış soruları..hugo4545' Alıntı:hocam bunları çok konuştuk boşver sen meslek lisesinde devam et.
anticode78' Alıntı:Karabük birincisi 67 puan
Karabük ikincisi 61.7 puan
Sınav Cisco CCNA ağırlıklı idi. Kaliteli bir sınavdı ama puanlar düşüktü 90 alan yok mesela