Arkadaşlar A+ seviyesindeki bilişim teknolojileri sorularında office uygulamaları hakkında bir soru yok. Bigisayar donanımları ve işletim sistemleri hakkında (Server hariç. Server için Server+ adında başka bir düzey var. ) sorular soruluyor. Soru örneklerini Tuncay hocam daha önce vermişti. Aslına bakarsanız A+ seviyesi daha önce bildiğimiz konuların biraz daha ayrıntılı hali. Örnek olarak sayı tabanlarının çevirimi. Bazı kısaltmaların açılımı (Post, Mbr gibi) Seri portların pin sayısı, yazıcı çeşitleri ve özellikleri gibi sorular.
Ben bu sınava bir kaynaktan çalışmak istiyorum diyorsanız yine daha önceden Tuncay hocanın tavsiye ettiği Cisco System Bilişim Teknolojilerinin Temelleri I Kitabı (Kitap ile birlikte gelen CD İngilizce içeriğinde uygulamalar ve konun anlatımı var. ayrıca A+ seviyesinde 800 soru bulunmaktadır. Kendini deneyeceğiniz deneme sınavları mevcutur. Kitap 1050 sayfa alacaksanız biran önce alın) size yeterli olacaktır. (Kitap 2003 yılına ait A+ sınavı sorularına göre hazırlanmıştır.)