crazy_formator' Alıntı:arkadaşlar bir anlayamadığımı konuda şu
bizler intel vesaire kurslar için hizmet içine alınacağız ve tarihleride geldi.Ozaman diyelimki sıralamaya giremedik bu kurslara yeni arkadaşlarmı gidecek.Bir kısmımız ise önceden zaten gitmişlerdi intel kurslarına bu arkadaşların durumu ne olacak.Bir iş bu kadarmı karıştırılır
Hala Torpile hayır
crazy_formator' Alıntı:cemal hocam aynen destek
birde ankarada eğitekde torpille olan formatörlerle sınava girmeyecekler içinde bir girişim yapalım
torpile hayır
crazy_formator' Alıntı:Sınava girmeyen eşit şartlarda olmayan ve üstüne alınanlar
Torpile Hayır
ebfo45' Alıntı:Kocakafalara laf anlatamaszın hocam.Boşuna uğraşma kaderimize razı olcaz
ssa' Alıntı:CEVAPLARIDA VAR BENİM BULUNDUGUM YERDEKİ EĞİTİCİ FORMATÖRÜN YERİNE GÖZ DİKTİM BENDE ONDAN GİRCEM SINAVA .. KOLAY GELSİN HERKESİN :lol:
2006'daki sınavdan sonra alınanları temsil etmiyor o madde. 2006'daki sınava göre alınanlar için ilk eğitici formatörlük kursu 24 Nisan'da açılmıştı.hayatsuyu1979' Alıntı:başvuramayanlar arasında h maddesi şimdiki görev yapanlarımı temsil ediyor acaba.
hayatsuyu1979' Alıntı:arkadaşlar kılavuzu okudum şu an eğitici formatörlerin girmesi zorunlu mu değil mi ben girmeleeri zorunlu değil gibi anladım yanlış mı anladım. başvuramayanlar arasında h maddesi şimdiki görev yapanlarımı temsil ediyor acaba.
CHARMED' Alıntı:inşallah amin