Cemal TANER' Alıntı:Para sorunları da olmasa eğiticilerin bu foruma uğrayacağı yok
Laf olsun diye yazılan mesajlar için "atma Recep din kardesiyiz" butonu yok mü acaba? Başka bir neden olsa cevap yazmazdim amma ucunu paraya dökmeniz şık olmamışCemal TANER' Alıntı:Para sorunları da olmasa eğiticilerin bu foruma uğrayacağı yok
alpaygunes' Alıntı:Cemal TANER' Alıntı:Para sorunları da olmasa eğiticilerin bu foruma uğrayacağı yok
fevri mesaj. Yanılıyorsunuz
Üyeler her mesajlarında kim olduklarını özelikle belirtmek zorundamı ?
Yani sizin avatarınız gibi mesela
alpaygunes' Alıntı:Cemal TANER' Alıntı:Para sorunları da olmasa eğiticilerin bu foruma uğrayacağı yok
fevri mesaj. Yanılıyorsunuz
Üyeler her mesajlarında kim olduklarını özelikle belirtmek zorundamı ?
Yani sizin avatarınız gibi mesela
Cemal TANER' Alıntı:Para sorunları da olmasa eğiticilerin bu foruma uğrayacağı yok
Hocam bugün için sorun yok ama yakında sıkıntılar ortaya çıkacaktır.alley_upp' Alıntı:hocam bende argecıyım benım ekders 18 saat uzerınden hesaplandı ınsallah daha sonradan bır sorun cıkmaz
argeci canım kardeşim ,alley_upp' Alıntı:hocam bende argecıyım benım ekders 18 saat uzerınden hesaplandı ınsallah daha sonradan bır sorun cıkmaz
Cemal TANER' Alıntı:Benim lafım tolga alpay hocam v b gıbılere degıl uzerıne alınması gerekenler belli bence ek ders odenmesı lazım, ama bellı olmaz
kötü komşu ev sahibi yaparmış,togius' Alıntı:evren abi yakında para niyetine bir tarafımızıda kesecekler. Onlar kırptıkça ben piyasaya daha çok çalışmaya başladım. Onlar kısacaz dedikçe ben azim yapıp daha çok çalışıyorum. Nasipse sonunda alın ekdersiniz sizin olsun diyeceğim. Abi Bt öğretmenliği veya formatörlüğün, eğiticiliğin, argeciliğin,mebbisciliğin sonu yok bu memlekette. Zaten bunlar böyle bastırdıkça bende azim ettikçe öğretmenlikten kopup iyice yazılımcı olduk. bu forumda benim gibi arkadaşlar hatta ortaklarım bile var. Abi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yönetilir." zamanında sesimizi çıkarmadık şimdi hepsini hakettik. Artık elimiz mahkum kopamıyoruzda.