Eğitici Formatör Ekders Sorunu ile ilgili

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hhan

Aktif Üye
Arkadaşlar Eğitici Formatörler ve mem lerde görevli bilgisayar öğretmenlerinin ekdersleri ne alemde....?
Bilgisi olan var mı?

Hocam bende ilçe mem de üç gün formatör olarak görevlendirildim.ekdersim 18 saat üzerinden hesaplanacak..

Üç gündür mü görevlisiniz hocam...ben ekders verilmeyecek diye duydum ama hayırlısı bakalım.

bugün yazı geldiğini söylediler. Argedeki öğretmenlerin ve Eğitici formatörlerin ekdersleri ayın 13 den sonrası ödenmiyor.

Ben artık eğitici formatörlüğü kaldıracaklarını düşünüyorum. Adamlar ne yapsakda ekders vermesek diye düşünüyorlar.

Hayırlısı bakalım hocam ne olur ne biter bakalım İnşaallah 15 ine kadar mutlaka bir gelişme olacak...

Para sorunları da olmasa eğiticilerin bu foruma uğrayacağı yok :)

Cemal TANER' Alıntı:

fevri mesaj. Yanılıyorsunuz

Üyeler her mesajlarında kim olduklarını özelikle belirtmek zorundamı ?
Yani sizin avatarınız gibi mesela :)

Cemal TANER' Alıntı:
Laf olsun diye yazılan mesajlar için "atma Recep din kardesiyiz" butonu yok mü acaba? Başka bir neden olsa cevap yazmazdim amma ucunu paraya dökmeniz şık olmamış

eee sonuç ek dersler ödeniyyormu ödenmiyormu?
Ek ders yerine silah tazminatımı ödenecek bize...
Klavye - fare tazminatıda olabilir :puhaha:

Ek ders yerine maaş artışı olacak sanırım Tolga, argecilerde de sanırım öyle.

Hadi hayırlısı kardeşim, bunlara güven olmaz ama dikkat et. Benim anladığım ücret verilmez diyor, maaşa ancak ek bir ödemeyle falan telafi edilebilir.

evren abi yakında para niyetine bir tarafımızıda kesecekler. Onlar kırptıkça ben piyasaya daha çok çalışmaya başladım. Onlar kısacaz dedikçe ben azim yapıp daha çok çalışıyorum. Nasipse sonunda alın ekdersiniz sizin olsun diyeceğim. Abi Bt öğretmenliği veya formatörlüğün, eğiticiliğin, argeciliğin,mebbisciliğin sonu yok bu memlekette. Zaten bunlar böyle bastırdıkça bende azim ettikçe öğretmenlikten kopup iyice yazılımcı olduk. bu forumda benim gibi arkadaşlar hatta ortaklarım bile var. Abi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yönetilir." zamanında sesimizi çıkarmadık şimdi hepsini hakettik. Artık elimiz mahkum kopamıyoruzda.

hocam bende argecıyım benım ekders 18 saat uzerınden hesaplandı ınsallah daha sonradan bır sorun cıkmaz

Doğru söylüyorsun kardeş, formatörlük falan hikaye, geçici işler. Aslında BT dersimizin bir niteliği olsa okullarda 2-3 saat bir sınıfı girsek bir şeye benzeyecek. Onun için mücedelemizi bu konuda vermeliyiz. Yoksa bu işler sakat.

alley_upp' Alıntı:
hocam bende argecıyım benım ekders 18 saat uzerınden hesaplandı ınsallah daha sonradan bır sorun cıkmaz
Hocam bugün için sorun yok ama yakında sıkıntılar ortaya çıkacaktır.

alley_upp' Alıntı:
argeci canım kardeşim ,
bakanlıkta ki merkez biriminiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının illere gönderdiği mesaj var 13'ünden sonra ek ders alınmayacaktır, bunu muhasebe ve mutemetlerinize söyleyin diye;
hadi EğiteK'in taşra ekibine bilgi gönderdiği yokta Strateji taşra ekibine düzenli bilgi gönderiyor sen nasıl es geçmişsin.

Bu arada ebitefo arkadaşlarımda koordinatör mail grubunda bu bilgiyi bulabileceklerdir.

Cemal Hocam genel bir söylem olunca EBİTEFO arkadaşlarımızın bir kısmı haklı olarak düzeltme yapmışlar sende forumdaki girdini
"eğiticilerin bir kısmı sadece para işi oldumu ........ "diye düzeltsen sıkıntı kalmayacaktır.

Çünkü hakikaten buraya çok faydalı mesajlar gönderen abilerimiz ve küçüklerimiz var.

Benim lafım tolga alpay hocam v b gıbılere degıl uzerıne alınması gerekenler belli :D bence ek ders odenmesı lazım, ama bellı olmaz

abi genelde böyle olur zaten olaylara ve sürece duyarlı olanlar böyle bir lafa üzülür ;
zaten olaylara duyarlı olmayanlar bu senin serzenişinide sallamamıştır.

Buarada Strateji AR-GE cilere çok net gidin muhasebe bölümlerine 13'ünden sonra Ekders almamanız gerektiğini söyleyin demiş.

Hamit hocam , sube mudurune ek ders odenmez cunku genel ıdare hızmetlerınde, ama egıtıcı argecı , egıtım ogretım sınıfındadır, ek derslerın kesılmemesı lazım. Bı yanlıslık varr kesılecek se

Yazı elimde olmadığı için paylaşamıyorum. Ama argecilerin ve eğiticilerin ekdersleri kesilecek arkadaşlar.

Fiilen derse girmeyen öğretmenlerden bahsediliyor. Herhalde maaşını derse girerek haketmeyenlerden bahsediyor.
13 Eylül dahil, sonrasında ekders ödenmeyecek, yapılan ekders çizelgelerinin değiştirilmesi lazım.
Maaş bir yana bir de şöyle bir sorun var, kurs açabilecek miyiz?

bu arada resmi yazı madde 42
http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr/Metin ... XmlSearch=

Cemal TANER' Alıntı:
Benim lafım tolga alpay hocam v b gıbılere degıl uzerıne alınması gerekenler belli :D bence ek ders odenmesı lazım, ama bellı olmaz

cemal hocam benim ki espiri sadece senin ne demek istediğini çok iyi biliyoruz :) . zira 2008 eğiticilik sınavından önce ve sonra, ayrıca ilk ek ödemeler kesildiği zaman eğitici bölümünde her hangi bir konu günde ortalama 3000 okunma alıyordu. Bende sana katılıyorum :)

togius' Alıntı:
evren abi yakında para niyetine bir tarafımızıda kesecekler. Onlar kırptıkça ben piyasaya daha çok çalışmaya başladım. Onlar kısacaz dedikçe ben azim yapıp daha çok çalışıyorum. Nasipse sonunda alın ekdersiniz sizin olsun diyeceğim. Abi Bt öğretmenliği veya formatörlüğün, eğiticiliğin, argeciliğin,mebbisciliğin sonu yok bu memlekette. Zaten bunlar böyle bastırdıkça bende azim ettikçe öğretmenlikten kopup iyice yazılımcı olduk. bu forumda benim gibi arkadaşlar hatta ortaklarım bile var. Abi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yönetilir." zamanında sesimizi çıkarmadık şimdi hepsini hakettik. Artık elimiz mahkum kopamıyoruzda.
kötü komşu ev sahibi yaparmış,
bizim bakanlıkda o misal vasıf sahibi oluyoruz ama kafamız rahat değil ne fayda,
çocuk oyuncağı gibi oynayıp duroyor herkes

Geri