mnv
Aktif Üye
skipper_forum' Alıntı:madem bu alanı bitirdiniz bari branş değiştirme hakkı verilsin...
Herkese meslek liselerine geçme hakkı verilmeli derim ben...
skipper_forum' Alıntı:madem bu alanı bitirdiniz bari branş değiştirme hakkı verilsin...
yakında orayı da bitirirler hocam merak etme...mnv' Alıntı:skipper_forum' Alıntı:madem bu alanı bitirdiniz bari branş değiştirme hakkı verilsin...
Nedense daha iyiye doğru gideceğine dair bir umudum yok.Teachnologist' Alıntı:Mesleki eğitim konusunda reform yolda zaten arkadaşlar. Avrupa birliği Türkiyedeki mesleki eğitimi çok kötü buluyor ve bu konuda revizyon çalışmaları bekliyor.
Evet okullara dönün norm fazlası olun. Bakalım ne yapacaklar o zamancetinersin' Alıntı:Arkadaşlar tüm eğiticiler okullarına dönsün. Bakalım ne yapacaklar o zaman.
Çok güzel bi tepki vermiş olursunuz.
mnv' Alıntı:skipper_forum' Alıntı:madem bu alanı bitirdiniz bari branş değiştirme hakkı verilsin...
mfk' Alıntı:Bu benim tezimi güçlendiriyor. PGM, Eğitek'ten hiç haz etmiyor. Kuyusunu kazıyor. Çünkü koca bir binayı boş yere işgal ettiğini düşünüyor. Başarılı olan en ufak bir projesi olmadığını ama koca bir devlet kadrosunu kapatmış durumda olduğunu düşünüyor. Tam da Fatih Projesi arefesinde Eğiteki çökertme hamlesi bu. Evet MEB kaynıyor bence. PGM nin BT öğretmenlerini umursamaz tavrının sebebi de bu olabilir. Bu yazdıklarımdan dolayı da uyarı alır mıyım bilmiyorum ama bunu dillendirdiğimde daha Cebit buluşması bile olmamıştı. Ama ortalık karışmasın diye büyütmemiştim. Şimdi bu olanları bana biri açıklasın bakalım.
:+1:designbote' Alıntı:arkadaşlar öle bitti geçmiş olsun gibi cümlelerle bu iş yürümez birşeyler yapmak lazım. 9 nisan ankaradayız herkes gelsin.
bu ve buna benzer şeyler yapmalıyız ki sesimiz duyulsun bu durumdan bizim memnun olmadığımız belli olsun
41p3r' Alıntı:mfk' Alıntı:Bu benim tezimi güçlendiriyor. PGM, Eğitek'ten hiç haz etmiyor. Kuyusunu kazıyor. Çünkü koca bir binayı boş yere işgal ettiğini düşünüyor. Başarılı olan en ufak bir projesi olmadığını ama koca bir devlet kadrosunu kapatmış durumda olduğunu düşünüyor. Tam da Fatih Projesi arefesinde Eğiteki çökertme hamlesi bu. Evet MEB kaynıyor bence. PGM nin BT öğretmenlerini umursamaz tavrının sebebi de bu olabilir. Bu yazdıklarımdan dolayı da uyarı alır mıyım bilmiyorum ama bunu dillendirdiğimde daha Cebit buluşması bile olmamıştı. Ama ortalık karışmasın diye büyütmemiştim. Şimdi bu olanları bana biri açıklasın bakalım.
Sayın arkadaşım. PGM EĞİTEK'TEN, EĞİTEK TTKB den her üçü artı idareler de biz BT'cilerden hoşlanmayabilir amenna. Ama Bizim PGM'lik bir işimiz var mı allasen. PGM bizim için ne yapabilir ki? (verdiği anlamsız cevaplar haricinde.)
Estağfirullah hocam. Anlayışın için teşekkürler.41p3r' Alıntı:Hocam ben de Milli Eğitimin iyi yönetilemediğini düşünüyorum. Çıkan yönergelerin, basın açıklamalarının insanlarla alay edercesine muğlak ifadelerle dolu olduğunun da farkındayım. İşlerin bir çoğunu sadece kağıt üzerinde "yürüyormuş gibi" belgelendirildiklerinin de farkındayım. Eminim sizin de isyen ettikleriniz bunlardır. Bununla birlilkte var olan sorunları dile getirmenize de kimsenin bir söz söylemeye hakkı yok. Sadece çizdiğiniz felaket senaryosu nedeniyle o cevabı yazdım. Kusura bakmayın.
mfk' Alıntı:Sayın hocam. Sen Milli Eğitim Bakanlığı personelisin. Nasıl PGM ile işin yok? Senin normunu ayarlayan da, sözleşmeliye 15 saat derse girme zorunluluğu getiren de, rehber öğretmene derse girmeden tam ek ders verip aynısını sana yapmayan yani rehber öğretmenlik kadrosu getirmeyen de pgm. Pgm öyle kolay kolay "ben ne yapayım dersi ttkb kaldırdı" diyemez. Zaten ben hala Eğitek nasıl oluyor da normlarımız ile ilgili çalışma yaptığını söyleyip duruyor anlamış değilim. Bu eğitek'in işi mi yani?
zech' Alıntı:Estağfirullah hocam. Sadece şu ygs haberlerini okudum. http://www.frmtr.com/ygs-ve-lysye-hazir ... edyan.html .Sınava giren yakınlarım olunca iyice dolmuşum. Sonra konu üzerinde bi hocamızla tartıştık. Bizim öğrenci olduğumuz zamanlar ile şimdiyi kıyasladık. O zamanlar kimse dershaneleri bilmezdi. Sınıfta bir iki zengin arkadaş giderdi. Benim orta okulda 1 tane test kitabım olmuştu. Ne öğrendiysek okulda öğretmenlerimizden öğrendiklerimizle kazandık anadolu öğretmen lisesini. Şimdi sınav kazanmanın yolu dershanelerden geçiyor. Veliler okullardan çok dershanelere güveniyor. Artı birde şu arkadaşın hali okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/ve-istifa-ettim-t61953.html Zaten çökmeden kastettiğim bir benzetme yani işlevini kaybetmesi şu konuda da daha önce espiriyle bahsetmiştim meb-projeleri-uygulamalari-seminerler-haberler-f85/40-bin-yabanci-ogretmen-t62189-60.html burdaki güzel bir benzetme yapmıştım. Neyse konuyu uzatmayayım. Zaten bunun yeri bu konu değil. Anlayışın için teşekkürler.
eğitek sormaya bile tenezzül etmedi.phantosos' Alıntı:Var hocam olmaz mı :verymad: Eğitek denen güzide kurumumuz bizlerle, formatörler le o kadar ilgileniyor ki sorma. Strateji Geliştirme Başkanlığı Başkanı Sayın Nurettin KONAKLI çok güzel bir yazı ile Personele soru soruyor. Ne olacak bizim personelimizin hali. Bizimkiler (Eğitektekiler) uyuyor. Ne güzel uyuyorlar, kış uykusu sanki. Böylece bir kez daha öğreniyoruz ki Eğitek’ten bir cacık olmaz. Yazı ekte. İlgilenenlere.