phantosos' Alıntı:Var hocam olmaz mı :verymad: Eğitek denen güzide kurumumuz bizlerle, formatörler le o kadar ilgileniyor ki sorma. Strateji Geliştirme Başkanlığı Başkanı Sayın Nurettin KONAKLI çok güzel bir yazı ile Personele soru soruyor. Ne olacak bizim personelimizin hali. Bizimkiler (Eğitektekiler) uyuyor. Ne güzel uyuyorlar, kış uykusu sanki. Böylece bir kez daha öğreniyoruz ki Eğitek’ten bir cacık olmaz. Yazı ekte. İlgilenenlere.
Artık Personel'den gelen cevaba göre karar vereceğiz. Kadrosu merkezi ve iyi okulda olanlar için tercih edilecek bir durum değil. Okullara kadrolu formatörlük verileceği de hesaba katıldığında hiç bir anlamı kalmıyor Eğiticiliğin. Geçtim ek dersinden, 6 ay sonra kendimi kuş uçmaz kervan geçmez bir köy okulunda bulmak istemiyorum. Zaten 5 sene zorunlu hizmet yapıp bir de üzerine Kul Hakkı Yemeyen Sevgili Devlet Büyüklerimizin AF denen saçmalığından sonra.
Bu soruları Eğitek'inde sorması gerekirdi. İlçe milli eğitimde eğiticiyim. Şube Müdürleri Arge birimiyle ilgili Bakanlığı arıyor, bilgi alıyor, uğraş veriyor, sonrada bize dönüp siz ne düşünüyorsunuz diye bize soruyor. O kadar koşturup bişeyler yapmaya çalışırken bir anda kendimi besleme gibi hissettim. Yani sizde ister gidin, ister bi köşede kalın der gibi. Yok mu bize sahip çıkacak.