beyler yozgata sanırım 6 gibi gelir.offf offf
haklısınız hocamcgg*seco' Alıntı:Arkadaşlar topluca sistemdeki soru cevap kısmından seminerdeki gibi 3 grup halinde yapılması için ricada bulunsak ???
sanırım yapabileceğin bişe y yoksahininces' Alıntı:arkadaşlar giremiyorum sisteme bağlanıyor diyor, birşey gelmiyor.
yarım saat önce de heralde jammer geçti, internet gitti. Şimdi geldi ama yine giremiyorum. napmalıyım? :cry:
kamera düğmesini aktif ediyorlar siz açıyorsunuz hocamrecepata' Alıntı:arkadaşlar kamerayı onlarmı açıyor? bizde bir buton yok.
http' Alıntı:kamera düğmesini aktif ediyorlar siz açıyorsunuz hocamrecepata' Alıntı:arkadaşlar kamerayı onlarmı açıyor? bizde bir buton yok.
bu işin bugün bitmeyeceği belliydi 15:00'da başlaması hata. sabah 8 de başlamalıydıulasilic' Alıntı:bağlanan arkadaşlardan biri söylesin de bugün şu ile kadar yapılsın diye bir şeyler söylesin diğer illerdeki arkadaşlar da boşa beklemesin. 5:30 dan sonra okulda kendi kendimize mi duracağız
sahininces' Alıntı:arkadaşlar milli eğitim müdürü seminerlerinde kendi odasında sisteme girmek için kullanıcı-adı şifresi istiyor. napmalıyım, veremem dedim ama ıssrar etti?