empatichuman
Site Gezgini
3 ssat bekledik de ne oldu.el kaldır el indir mrb 28 mayısta görüşürüz falan filan oldu..şimdi de sistem dışında kaldık
bötö' Alıntı:Prova gününü saatini e-postayla gönderirler diye düşündük ve provaya katılmadık sorun olurmu acaba ya.
dünkü sııkıntılar aynı anda 10-15 kişinin video ekranına bağlanması yüzünden oldu herhalde arkadaşlar, çünkü ilk başta gayet iyiydi.botett' Alıntı:Ya arkadaşlar ben bağlandım genelde sıkıntı olmadan izledim. Sıra bize yaklaştı koptuk sistemden tekrar giriş yapınca da sadece video ve notlar penceresini gördük ne videoyu izleyebildik ne ses falan duyabildik neden böyle oldu bir fikri olan var mı...
Hocam bende bu moderatörlük işini hiç sevmedim. Altı ay sonra ne yapacaksın. Arkadaşlar halinden memnun gibi ama bu iş bütün arkadaşların sırtında bir yük olacak gibi.recepata' Alıntı:6ya kadar bekleyeyim de ben onlara yapacağımı biliyom,
e-konferansları batsın
by_lion' Alıntı:28-31 mayıs tarihleri arasında yapılacak olan uzaktan eğitim seminerlerinde görevli arkadaşlar, sizin o tarihlerde hiçmi dersiniz yok.
Konferans esnasında öğrencilerin(Endüstri meslek lisesi öğrencileri) başına bir şey gelse kim sorumlu olacak, benim o tarihlerde (4 gün) 29 saat dersim var. Şimdi ben o derslere imza atacakmıyım, atmayacakmıyım bu konu belirsiz. Konu hakkında bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim...
e-konferans' Alıntı:Şimdi arkadaşlar ilçede 2 tane salon var benim salona yarınki konferansda ihtiyaç yok. o zaman ben sisteme girmeyecem sanırım. doğru mu anlıyorum. neden girmedin demezler haralde.
dobra1979' Alıntı:e-konferans' Alıntı:Şimdi arkadaşlar ilçede 2 tane salon var benim salona yarınki konferansda ihtiyaç yok. o zaman ben sisteme girmeyecem sanırım. doğru mu anlıyorum. neden girmedin demezler haralde.
hocam sen ne diyosun ben merkezdeyim ve tüm ilçe müdürlerini sivasa çağırmışlar salı günüde kalabalığım ben anlamadım ki ben bu işi.
e-konferans' Alıntı:dobra1979' Alıntı:e-konferans' Alıntı:Şimdi arkadaşlar ilçede 2 tane salon var benim salona yarınki konferansda ihtiyaç yok. o zaman ben sisteme girmeyecem sanırım. doğru mu anlıyorum. neden girmedin demezler haralde.
hocam sen ne diyosun ben merkezdeyim ve tüm ilçe müdürlerini sivasa çağırmışlar salı günüde kalabalığım ben anlamadım ki ben bu işi.
İstanbuldayım hocam ben. ilçeler büyük olduğundan bir ilçede bir kaç konferans salonu olabiliyor.
??? :?e-konferans' Alıntı:Şimdi arkadaşlar ilçede 2 tane salon var benim salona yarınki konferansda ihtiyaç yok. o zaman ben sisteme girmeyecem sanırım. doğru mu anlıyorum. neden girmedin demezler haralde.
müdüryardımcısı' Alıntı:Arkadaşlar bende ses sistemi var amfi direk ona bağladım kulaklık kullanmadan mikrofon nasıl bağlayabilirim bilgisayar leptop bu konuda yardımcı olursanız sevinirim