alonewolfselman' Alıntı:Sorunu çözdüm hocam. Office 2013 lerde genelde bu hata oluyırmuş. Sitedeki programları kurunca sorun çözülüyor.
http://uzmanim.net/soru/the-microso...stered-on-the-local-machine/1822#gonderi-1823
Benim şu an çalışıyor.
gokhanbicer' Alıntı:alonewolfselman' Alıntı:Sorunu çözdüm hocam. Office 2013 lerde genelde bu hata oluyırmuş. Sitedeki programları kurunca sorun çözülüyor.
http://uzmanim.net/soru/the-microso...stered-on-the-local-machine/1822#gonderi-1823
Benim şu an çalışıyor.
Programı Yapandan Allah Razı olsun çok işimize yaradı.
Buradaki yüklemeleri yaptıktan sonra. hata kalktı.
C Dizinine atılan dosyalar için extra izin istiyor. Buradaki dosyalar sadece salt okunur olarak ayarlandığı için dosya kaydedilmiyor. Onun için
önce C dizinindeki tckimlik.xlsx dosyasını excelde açın daha sonra programı çalıştırıp tüm listenin dolmasını bekleyin. Doğrudan kaydederseniz C dizinine kaydedemeyecektir başka bir dizine farklı kaydedin.
haticeBöte' Alıntı:Kendi mebbis kullanıcı adı ve şifremizi kullanamıyor muyuz? Yetkili değilsiniz diyor..
coook' Alıntı:
Bazı virüs programları sırf exe uzantılı diye uyarı verebiliyor hocam. Güvenilir olduğundan emin olabilirsiniz. Güvenilir olmasaydı zaten kodları paylaşmazdım hocam. Virüs programını bir müddet devre dışı bırakıp işlemine devam edebilirsiniz hocam.erakcora' Alıntı:truva atı var diyor , 360sec
Hocam gibi hataları bir türlü halledemeyen hocalarım varsa öğrenci listesi doldurulmuş excel dosyalarını bana gönderin ben şifrelerini oluşturup size gönderirim arkadaşlar. Maksat iş görülsün.coook' Alıntı:coook' Alıntı:
Hatayı aşamadım bir türlü!
scekcen' Alıntı:Teşekkürler
aakcakaza' Alıntı:teşekkürler
ThatBeatsAll' Alıntı:Hocam faydalandık, elinize sağlık. :+1: :alkis:
bende de aynısı oluyoroguz42' Alıntı:Öğrenci bulunamadı, bu öğrenci okulunuzda kayıtlı olmayabilir hatası verip şifre bölümüne tc kimlik numaralarını yazmaya başladı. Tamamına tc kimlik numaralarını dolduruyor. Bu duruma napabilirim arkadaşlar.
Tc kimlik numaralı listeyi resim ekleme bölümünden kopyala yapıştırla alabilirsiniz hocam.Tümünü listeleyi seçiniz.yupo' Alıntı:Merhaba
E-okuldan tc kimlik nolu listeyi nasıl alıyoruz? Ben beceremedim. Raporlar ekranında yok. (İdarenin şifresi ile baktım)
Ben mi göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.