Öyle bir çalışma düşünüyorum öğretmenim ama nasıl bir mantıkta işlemeili onarsını daha oturtmuş değilim. Fikri olnlar bir taslak resim atar ve altına nasıl oması gerektiğini yazarsa ufaktan çalışmalrta başlarız.@fhoca Hocam, programınızı ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. Çok kullanışlı ve güzel bir program olmuş. Emeklerinize sağlık, çok teşekkürler. Size bir şey sormak istiyorum. Bu programın excelden --> e-okula aktaran versiyonunu yapmayı düşünüyor musunuz? Okullarımızda özellikle boy kilo gibi bilgileri e-okula aktarmak çok zaman alıcı. Bu konuda çalışmanız olursa zaman açısından bizleri çok büyük dertlerden kurtarmış olursunuz. Kolay gelsin.
Cevabınız için teşekkürler hocam. Şu aralar lazım olduğu için ilk aklıma gelen aşağıdaki resimde belirtilen kısımların excelden e-okula aktarılması.Öyle bir çalışma düşünüyorum öğretmenim ama nasıl bir mantıkta işlemeili onarsını daha oturtmuş değilim. Fikri olnlar bir taslak resim atar ve altına nasıl oması gerektiğini yazarsa ufaktan çalışmalrta başlarız.
Ben sınıf öğretmeniyim. Bu galiba orta okullara ait olana bir ekran. O nedenle bu ekran aulaşamıyorum. Ulaşamdığım için de gerekli kodlaro yazamıyorum.
@fhoca Hocam, programınızı ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. Çok kullanışlı ve güzel bir program olmuş. Emeklerinize sağlık, çok teşekkürler. Size bir şey sormak istiyorum. Bu programın excelden --> e-okula aktaran versiyonunu yapmayı düşünüyor musunuz? Okullarımızda özellikle boy kilo gibi bilgileri e-okula aktarmak çok zaman alıcı. Bu konuda çalışmanız olursa zaman açısından bizleri çok büyük dertlerden kurtarmış olursunuz. Kolay gelsin.
E-okul Nüfus bilgileri bölümündeki tüm sayılar resim şeklinde , her seferinde random isimleniyor.doğum tarininin üzeiner gelip incele dermisniz. orada ne yazıyor. Aynı veri mi var?
Öğretmenim orası tamam. İlkokuldayim verileri doğru şekilde aldım.E-okul Nüfus bilgileri bölümündeki tüm sayılar resim şeklinde , her seferinde random isimleniyor.
ortaokulÖğretmenim orası tamam. İlkokuldayim verileri doğru şekilde aldım.
id yazan yerin karşısında size ne yazıyor. id="dogumTarihi" olmalı
3,3 versiyonunu indirdim. windows 10da ve hiçbir dosyayı silmeden denedim. Öğrenci nufüs bilgilerinde hata veriyor .ilk sayfadaki 3.3 sürümünü indirip içind ebulanan biç bir dosyayı silmeden denermisiniz.
Ayrıca tüm nufus bilgileirnde hata yapıyorsa windows sürümünden kaynaklanabilir.
10 ve üstü bir sürümde denemeniz mümkün mü?
Evet ana okulunu güncelleme yapmamişlar yada güncelmeyi geri çekmişler.Merhabalar, ortaokulu denedim. Nüfus bilgilerinde veri çekiyor yalnız excele aktardığımda hücre içinde fazladan satır oluyor.
Okul öncesi olarak denedim, nüfus bilgilerinde hata yazıyor. Sanırım sayfayı yeni stile çevirmişler.
Kolay gelsin.
Merhaba, okul öncesi kısmında tüm bilgileri doğru çekti.Ana Sınıfı Kütük bilgileri alma ve bilgileri excele aktarırken extra satır oluşması sorunu için çalışma yaptım. Kontrol edip dönüş yaparsanız sevinirim.
Ogr_Uyruk | Ogr_Cinsiyet | Ogr_Dogum_Tarihi | Ogr_Dogum_Yeri | Ogr_Nufus_Il | Ogr_Nufus_Ilce | Ogr_Cilt_No | Ogr_Aile_Sira_No | Ogr_Sira_No | Ogr_Mahlle_Köy |
Orta okulun bşr öğrenciye ait kütük ekranın fotosun atarmınız. Göze tuklayıp açılanmı direk resim olarak gösteren cinsten mi?Merhaba, okul öncesi kısmında tüm bilgileri doğru çekti.
Ortaokulda v bu bilgilerde hata ifadesi var.
Ogr_Uyruk Ogr_Cinsiyet Ogr_Dogum_Tarihi Ogr_Dogum_Yeri Ogr_Nufus_Il Ogr_Nufus_Ilce Ogr_Cilt_No Ogr_Aile_Sira_No Ogr_Sira_No Ogr_Mahlle_Köy
Özel bilgileri gizleyip ekran fotosu atabilirmisniz. Birkaç mesaj önce ortaokul bilgilerini sorunsuz çektiğini ifade eden arkadaşlar vardı. Acaba veri çekerken kurum türünü yanlış seçmiş olabilir misiniz?Resim veya göz yok ortaokul nüfus bilgileri text halinde.