Hocam baba bilgileri sayfasına girip linkini buraya yapıştırabilirmisinEvet hocam Anadolu İmam Hatip Lisesi
Düz liselerde link farklıydı sizin linklerde farklı olabilir diye düşünüyorum
Hocam baba bilgileri sayfasına girip linkini buraya yapıştırabilirmisinEvet hocam Anadolu İmam Hatip Lisesi
Hocam baba bilgileri sayfasına girip linkini buraya yapıştırabilirmisin
Düz liselerde link farklıydı sizin linklerde farklı olabilir diye düşünüyorum
Hocam onu da denedim, sadece ad soyad çeksin dedim maalesef sonuç aynı.Lise linki ile aynı aslında
Sanırım baba ve anne bilgileri sayfalarının içeriğinde bir farklılık var
Aihl hesabı ile kontrol etmeden fikir yürütmek zor
Ama siz veli bilgilerindeki tik işaretini kaldırıp sadece öğrenci bilgilerini alabilirsiniz
Hocam onu da denedim, sadece ad soyad çeksin dedim maalesef sonuç aynı.
Evet dediğiniz gibi 1.6 ile öğrenci bilgileri geliyor. Ancak veli bilgileri seçilince öylece kalıyor. Neyse hocam çok ilgilendiniz. Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Tekrardan emeğinize sağlık.hocam öğrenci bilgilerini almak yaşadığın hatayı güncelledim bunu deneyebilirsin Atiba 1.6
Ama veli bilgileri için birşey yapamıyorum şu aşamada
iyi akşamlar kaynak kodları ile ilgili bir gelişme varmı excel vbada kullanmak için
Hocam ilginçtir okuldaki bilgisayarımda sorunsuz çalıştı. (Ev bilgisayarında çalışmıyordu(Aynı sistem yüklü)). SağolunLise linki ile aynı aslında
Sanırım baba ve anne bilgileri sayfalarının içeriğinde bir farklılık var
Aihl hesabı ile kontrol etmeden fikir yürütmek zor
Ama siz veli bilgilerindeki tik işaretini kaldırıp sadece öğrenci bilgilerini alabilirsiniz
Hocam ilginçtir okuldaki bilgisayarımda sorunsuz çalıştı. (Ev bilgisayarında çalışmıyordu(Aynı sistem yüklü)). Sağolun
Hocam ilginçtir okuldaki bilgisayarımda sorunsuz çalıştı. (Ev bilgisayarında çalışmıyordu(Aynı sistem yüklü)). Sağolun
Hocam bende de evdeki denemelerimin 1-2sinde 3 öğrenci çekip bıraktı. Diğerlerinde de ilk öğrencide bıraktı.(Halâ öyle) Ama okulda sorun olmadı. Ben de anlamadım (Aynı usb den win10 lar yüklü pclerde)Okuldaki bizim pc çok yavaş inanılmaz derecede. orada vba ile kendi yazdığım kodla verileri çok rahat çekerken evdeki pc de kendi aynı dosyam 3 öğrenci çekip bırakıyor ne hikmetse aynı sizin duruma benzemiş hocam
Başka bilgileri almak için ek yapılacak mı acaba?
Bu bilgilerde çok lazım oluyor.Ekli dosyayı görüntüle 71550
Kaynak kodları şimdi gördüm. c# hakimim hocam ama selenyum biraz bana uzak geldi. Bir internette araştırma yapayım. Nasıl çalışıyormuş bu selenyum.Lazım oluyorsa eklerim hocam seçeneklere
Hocam en üstteki ilk 3 satırı sil diğerleri kalsınE-okul'dan indirdiğim excel'deki öğrenci no alanında hata veriyor. Anadolu Lisesiyiz. Neden olabilir acaba? Bizdeki rapor adı şu:
Excel de şu şekilde geliyor sadece veri ile indirince.
OOG01001R020 Şube Listesi (Öğrenci No Sıralı)
Ekli dosyayı görüntüle 71558
Başka bilgileri almak için ek yapılacak mı acaba?
Bu bilgilerde çok lazım oluyor.Ekli dosyayı görüntüle 71550
Evet hocam çekilebiliyorveli telefon bilgilerini çekebiliyor musunuz?
ellerin dert görmesin öğretmenim2.0 sürümüyle beraber bu seçenekleri ekledim hocam
excele aktarımla ilgili ufak bir düzeltmede yaptım
kolay gelsin
indir
hocam zahmet olmazsa güncelledikçe ana konudan kodları da paylaşır mısın
ellerinize sağlık öğretmenim; öğrenci doğum tarihi, cilt no, doğum yeri, anne/baba mezuniyet bilgileri bilgilerini de ekleye bilir miyiz?
hocam zahmet olmazsa güncelledikçe ana konudan kodları da paylaşır mısın