burhaneren' Alıntı:Girişte ne sıkıntısı yaşıyosunuz ben giriş yaptım problem göremedim. Programda açılan tarayıcıdan giriş yapın.Şifre ekranına kadar oradan ilerleyin.
burhaneren' Alıntı:Girişte ne sıkıntısı yaşıyosunuz ben giriş yaptım problem göremedim. Programda açılan tarayıcıdan giriş yapın.Şifre ekranına kadar oradan ilerleyin.
(Sanırım üye girişinde bir problem var. Alttaki sizin oluşturduğunuz bölümden girdiğimde tepki yok. Üstteki web tarayıcı bölümünden girdiğimde ise oturum aç dediğimde Lütfen Bekleyinizde takılıp kalıyor ve Sağ üstte kendi adımı görmem gerekirken "Giriş" yazısını görüyorum. Temel sorun bence şifrenin girilememesi )alibaba37' Alıntı:burhaneren' Alıntı:Girişte ne sıkıntısı yaşıyosunuz ben giriş yaptım problem göremedim. Programda açılan tarayıcıdan giriş yapın.Şifre ekranına kadar oradan ilerleyin.
Aldığım hata bu hocam...
pehepe' Alıntı:Ne yaptımsa aynı hatayı alıyorum "TC kimlik numaralarını kontrol edin boş geçmeyin........" çözümü nedir acaba?
bende bugün almak istediğimde aynı hatayı verdi burhan hocamm yardımpehepe' Alıntı:Ne yaptımsa aynı hatayı alıyorum "TC kimlik numaralarını kontrol edin boş geçmeyin........" çözümü nedir acaba?
SoNMeZ' Alıntı:bende bu hatayı veriyor
alibaba37' Alıntı:Hocam şifre girmek için tarayıcıyı seçemiyorum. Yani kullanıcı adı yazmak istediğimde imleci ilgili textboxa konumlandıramıyorum bile. Sağ taraftaki kaydırma çubuğunu da aşağı doğru kaydıramıyorum .. Sanki bir uyumsuzluk var. Yardımcı olursanız sevinirim.
birolgenc' Alıntı:EBA’ya artık E-Okul Şifresi İle Giriş Yapılabiliyor.MEB EBA’da bu hizmeti 10 Ocak 2016 Çarşamba günü başlattı.
https://www.youtube.com/watch?v=PoIDBPJ_-1Q