Hala toplu şifreyi ne yapacaksınız ben anlamadım. Okul 3000 kişi olsa perşembe cuma cumartesi pazar tek tek şifre alarak şimdiye kadar gene biterdi.
excelde tcleri kayıt ettiysen. tablo içine al. ilk satırı boş bırak. tablo biçimlerin diğer aldığın diğer sınıflar ile aynı olmalı.sulsen' Alıntı:ya benimde bi sınıfta hata vermedi diğerleri aynı formatta ama hata veriyor ilk öğrenciye veriyor sonrakine vermiyor mesela
ahmet27' Alıntı:tcleri programı yükledim. program içindeki browser içinden giriş yaptım. kitap1 açık bıraktım. "lütfen boş geçmeyin Tc kimlik numaralarını kontrol edin. Boş geçmeyin. Eba'ya giriş yapın." uyarısı aldım.
tcleri sayı ve metine dönüştürdüm. yine aynı hatayı aldım. sorunu bilen var mı? siz nasıl aldınız.
burhaneren' Alıntı:hocam programda ufak tarayıcı açılıyo. ordan giriş yapmıyormusunuz ?
burhaneren' Alıntı:hocam kendi eba kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapacaksınız. yani başka bir yol olsa belirtirdim idare,e okul vs.ile giriş yapın diye. Normalde eba ya girerken idare şifresiyle girmediğimize göre kendi şifremizle gireceğimiz anlaşılır diye ayrıyeten belirtmedim. zaten konudaki mesajlara bakarsanız e okul şifresiyle ya da idare eba şifresiyle giriş yapan arkadaşları uyardığımızı da görürsünüz. Sizin için bir daha söyleyeyim. Kendi eba şifrenizle giriş yapmanız gerek.
http://i.hizliresim.com/Y4Zz7k.jpg
burdaki ekran açılmıyormu hocam sizde. oraya kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp oturum aça basacaksınız. Orası bildiğiniz ebadaki giriş ekranı yani.
destina42' Alıntı:hocam ben geçen sene bu programı kullandım zaten hiç sıkıntı yoktu.
bu sene giremiyorum. eba kulanıcı adınızı veya şifrenizi yanlış girdiniz diyor.
destina42' Alıntı:Hocam teşekkür ederim. Sizi yordum herhalde.