mfacil' Alıntı:eba sıfre hatası verıyor malesef gıremıyorum
browserdan gırıyorum ama programla sıfre hatalı dıyor cozumunu bılıyormusunuz
hocam ben de şimdi denedim oldu sanırım gündüz site yoğunluğundan dolayı olmamıştıyurdum57' Alıntı:arkadaşlar acil yardım lütfen be yapamadım. geçen yıl bu programla yaptım ama şimdi aynı bilgisayar ilee olmuyor anlamadım
AKom' Alıntı:şifreleri aldım ama isim soyisim şifre aynı hücrede hücrelerini nasıl ayırabilirim bilgisi olan var mı ?
=SAĞDAN(A1;6)
yurdum57' Alıntı:hocam programı açınca ebadan okul girişi yapınca küçük ekrana tekrar tc kimlik numaralı giriş ekranı geliyor oradan giriş yapınca küçük ekranda şifre alma bölümü görünüyor. sonra veri getir deyince sağda kimlik no ve isimler görünüyor.sorgulamaya başlayınca 1 kişi veriyor sonra lütfen tc kimlik numaralarını kontrol edin.boş geçmeyin.ebaya giriş yapmayı unutmayın. diye uyarı veriyor. üstelik geçen yıl alırken programı açtığımda boş excel sayfası açılıyordu otomatik bu sefer açılmıyor doğal olarak şifreleri nereye kaydedecek. lütfen biri yardım etsin.
Önce eba ya girip şifrenizi değiştirip tekrar deneyin. Öğretmen şifresi ile alınıyor. Ama uzun süre ebaya girmeyince şifre uyarısı veriyor.umutbilisim' Alıntı:ARKADAŞLAR okulun kurum kodu ve şifresi ile giriş yapmıyor myuz ? her defasında hatalı tc. diyor ?
en temizi müdür veya müdür yardımcısının eba şifresiyle girmek... kurum adına giremessiniz..umutbilisim' Alıntı:ARKADAŞLAR okulun kurum kodu ve şifresi ile giriş yapmıyor myuz ? her defasında hatalı tc. diyor ?
aynen hocam katılıyorum.geçen sene hepsine şifre verdim.şifreleri değiştirmişler sonra da unutmuşlar.şimdi bir daha baştan şifre vermeyle uğraş.nüfus cüzdanındaki kişisel bilgiler istenerek unutulan şifre yeniden hatırlatılabilir aslında.herohamster' Alıntı:eba da öğrenciler içinde şifre unuttum menüsü olsa fena olmaz...bildirdim bakalım..
ibrahimes' Alıntı:Allah razı olsun hocam. 10 dakikada tüm işlemleri hallettim sayenizde.
fucar07' Alıntı:"microsoft.ace.oledb.12.0' sağlayıcısı yerel makine kayıtlı değil"
hatası ala varsa çözümü
http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=23734
bu adresten indirdiğim dosya oldu.
Kolay gelsin...