Arkadaslar bilişimci olmayanlar var sanırım aramızda yada bilişimci oldugunu unutanlar..Haktan adaletten ek dersten bahsetmişler canlı ders verip vermeme durumlarından.Ya yeni atandıkları için bşeyden haberleri yok yada yıllardır dersimizin ve bizim ne durumda oldugumuzdan.Adamlar ana ders degil diye bi çok yerde destekleme actırmıyorlar acamıyorsun ama bugune kadar görevin olsun olmasın ücreti düsünmeden okuldaki bi çok elektronik cihazın kurulumunu yada yapılandırmasını yaptık kimse de eyvallah demedi yeri geldi evlerindeki cihazlara dahi bakım yaptık bunlar unutulmasın.Tayin dönemi gelir gidecek yer bulamazsın dersine verdikleri önem yüzünden ama gereksiz bi çok brans haftasonu bi kaç saat ders anlatmıs gibi yapıp (ben sınav sonuclarında 2 net bile artırdıklarına sahit olmadım onun için söylüyorum bazıları hariç tabi ki)dünyanın parasını aldılar bugune kadar ama sen hiç bi hak idda edemedin bi çok yerde ana ders olmadıgı için kurs acamadık gereksiz gördüler. Sonuc olarak 3 hafta ekders alamayacaklar diye baskasına üzülmeyi bırakın onlar yıllardır seni teknik eleman olarak gören bilişimle alakalı flash takma işi bile olsa gelsin yapsın diye düsünen vatana millete senin kadar faydası olmamıs branslar.Emin olun onlar haksızlık diye düsünmezdi zaten gereksiz ders diye düsünürlerdi bizim hakkımızda